Giriş Kayıt
Christian Kaestner

Christian Kaestner


Görsel Efekt

Christian Kaestner, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mary Poppins Dönüyor
2018 Aile Görsel Efekt    

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 3,307

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 115,927

Ayı Paddington
2014 Komedi Görsel Efekt 7.2 56,709

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 488,572

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 640,078
2012 Biyografi Görsel Efekt 7.4 211,729

Köstebek
2011 Dram Görsel Efekt 7.1 160,897

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 611,042

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 369,913
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 956,838

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Görsel Efekt 6.8 91,963

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Görsel Efekt 6.9 76,770

Bond 22
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 354,417
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 5,179

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 1,844,735

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 163,243

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 39,982

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Görsel Efekt 6.4 19,906

Süper Köpek
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 16,721

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 177,846

Sihirli Kutu
2007 Aile Görsel Efekt 6.3 19,486

Deh
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 162,614

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 569,081
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017