Giriş Kayıt
Christian Kaestner

Christian Kaestner


Görsel Efekt

Christian Kaestner, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mary Poppins Dönüyor
2018 Aile Görsel Efekt    

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 21,119

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 123,904

Ayı Paddington
2014 Komedi Görsel Efekt 7.2 58,301

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 492,894

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 644,769
2012 Biyografi Görsel Efekt 7.4 212,941

Köstebek
2011 Dram Görsel Efekt 7.1 161,882

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 616,061

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 373,222
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 962,871

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Görsel Efekt 6.8 92,234

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Görsel Efekt 6.9 77,750

Bond 22
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 356,057
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 5,179

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 1,857,711

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 164,280

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 40,155

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Görsel Efekt 6.4 19,906

Süper Köpek
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 16,721

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 178,657

Sihirli Kutu
2007 Aile Görsel Efekt 6.3 19,486

Deh
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 163,140

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 572,173
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,947) Stronger (5,340) The Foreigner (4,186) Flatliners (3,678) Dunkirk (2,988) Beyond Skyline (2,137) American Made (1,974) Kingsman: The Golden Circle (1,727) Loving Vincent (1,692) It (1,619)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017