Giriş Kayıt
Christian Kaestner

Christian Kaestner


Görsel Efekt

Christian Kaestner, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mary Poppins Dönüyor
2018 Aile Görsel Efekt    

Ayı Paddington
2014 Komedi Görsel Efekt 7.2 55,944

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 481,887

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 632,537
2012 Biyografi Görsel Efekt 7.4 210,029

Köstebek
2011 Dram Görsel Efekt 7.1 159,165

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 602,651

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 364,233
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 947,543

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Görsel Efekt 6.8 91,396

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Görsel Efekt 6.9 74,861

Bond 22
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 351,755
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 5,179

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 1,823,971

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 161,585

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 39,837

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Görsel Efekt 6.4 19,906

Süper Köpek
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 16,622

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 176,407

Sihirli Kutu
2007 Aile Görsel Efekt 6.3 19,428

Deh
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 161,681

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 563,235
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017