Giriş Kayıt
Zara Phythian

Zara Phythian


Oyuncu, Dublör

Zara Phythian, oyuncu, dublör. The Hike (2011), He Who Dares (2014), (2016) Doktor Strange (2016), (2007) Underground (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 2.6 159
2017 Komedi Oyuncu    

Doktor Strange
2016 Aksiyon Oyuncu 7.5 427,529
2016 Korku Dublör 5.8 31,909
2014 Aksiyon Oyuncu 2.9 787
2012 Bilim-Kurgu Dublör 3.2 2,663
2011 Korku Oyuncu 3.8 1,362
2011 Aksiyon Oyuncu 3.4 152
2007 Aksiyon Oyuncu 4.4 525
Dizi Altyazıları
Westworld (4,826) La casa de papel (2,293) The Expanse (1,951) Legion (1,630) Colony (1,423) Cloak & Dagger (1,212) Goliath (1,206) Vikings (931) 12 Monkeys (822) Lucifer (771)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018