Giriş Kayıt
Zara Phythian

Zara Phythian


Oyuncu, Dublör

Zara Phythian, oyuncu, dublör. The Hike (2011), He Who Dares (2014), (2016) Doktor Strange (2016), (2007) Underground (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 2.6 159
2017 Komedi Oyuncu    

Doktor Strange
2016 Aksiyon Oyuncu 7.5 402,046
2016 Korku Dublör 5.8 31,175
2014 Aksiyon Oyuncu 2.9 787
2012 Bilim-Kurgu Dublör 3.2 2,663
2011 Korku Oyuncu 3.8 1,362
2011 Aksiyon Oyuncu 3.4 152
2007 Aksiyon Oyuncu 4.4 525
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,067) Hostiles (2,677) Den of Thieves (2,636) Maze Runner: The Death Cure (2,146) 12 Strong (1,953) Wildling (1,758) The Commuter (1,007) Peter Rabbit (961) Submergence (771) A Quiet Place (736)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,323) The Terror (3,319) The Flash (2,659) Legion (2,617) The Crossing (2,160) Vikings (1,328) Supernatural (1,310) The Expanse (1,195) The Big Bang Theory (1,097) Fear the Walking Dead (1,010)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018