Giriş Kayıt
Satya Dusaugey

Satya Dusaugey


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Satya Dusaugey, oyuncu, senarist, yönetmen. Monako Prensesi Grace (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Oyuncu    
2016 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.4 7
2015 Komedi Oyuncu 5.6 376
2015 Komedi Oyuncu 6.2 86
2014 Komedi Oyuncu 6.3 345

Monako Prensesi Grace
2014 Biyografi Oyuncu 5.7 15,396
2011 Kısa Metraj Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 6.0 733
2009 Kısa Metraj Senarist
Oyuncu
   

Ölüm Tohumları
2007 Suç Oyuncu 5.5 1,179
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018