Giriş Kayıt
Pamela Houghton

Pamela Houghton


Oyuncu

Pamela Houghton, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 Aksiyon Oyuncu 5.3 9,525

Öldüren Sis
2007 Korku Oyuncu 7.2 249,229
2007 Komedi Oyuncu 3.9 5,025
2006 Komedi Oyuncu 3.8 808
2006 Aksiyon Oyuncu    

Başka Kimseye Benzemez
2006 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Rampage (15,506) Ready Player One (10,979) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,753) The Cured (1,520) Blockers (1,279) Den 12. mann (727) Set It Up (554) Black Panther (549) Journey's End (477)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,113) 12 Monkeys (2,999) Into the Badlands (2,739) La casa de papel (2,261) The 100 (1,892) Legion (1,462) Fear the Walking Dead (1,140) The Crossing (1,135) The Expanse (1,021) Unsolved (989)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018