Giriş Kayıt
Stéphanie Crayencour

Stéphanie Crayencour (33)


Oyuncu

Stéphanie Crayencour, 01 Ocak 1984 Bruxelles, Belçika doğumlu oyuncu. Romance of Astrea and Celadon (2007), (2016) Çılgın Ziyaretçiler 3: İhtilal (2016), (2009) Oskar ve Pembeli Kadın (2009), (2010) Lütfen Beni Öldür (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1984
Doğum Yeri: Bruxelles, Belçika
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 33 Komedi Oyuncu 6.1 13

Çılgın Ziyaretçiler 3: İhtilal
2016 32 Komedi Oyuncu 4.5 1,865
2016 32 Komedi Oyuncu 5.0 61
2016 32 Komedi Oyuncu    
2012 28 Macera Oyuncu 2.7 7
2011 27 Dram Oyuncu 6.4 19

Lütfen Beni Öldür
2010 26 Komedi Oyuncu 6.4 743

Oskar ve Pembeli Kadın
2009 25 Dram Oyuncu 7.2 1,049

Romance of Astrea and Celadon
2007 23 Dram Oyuncu 6.5 1,131
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017