Giriş Kayıt
Yû Shirota

Yû Shirota (31)


Oyuncu

Yû Shirota, 26 Aralık 1985 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 26 Aralık 1985
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: You Shirota | Yu Shirota | Shirota You | Shirota Y
Takma İsmi: Shiroro
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 30 Komedi Oyuncu 6.1 14

Black Butler
2014 29 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,080
2014 29 Dram Oyuncu    
2014 29 Gizem Oyuncu 7.3 6
2014 Gizem Oyuncu 7.6 39
2013 28 Aksiyon Oyuncu 6.0 82
2013 28 Aksiyon Oyuncu 5.8 93
2013 28 Aksiyon Oyuncu    
2013 28 Komedi Oyuncu    
2012 27 Dram Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.9 283
2012 27 Komedi Oyuncu 6.6 35
2011 Dram Oyuncu 7.1 9
2010 Dram Oyuncu 7.8 113
2010 25 Aksiyon Oyuncu 6.0 91
2009 Dram Oyuncu 7.1 75
2009 24 Dram Oyuncu 6.3 119
2009 Oyuncu    
2008 Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 8.0 81
2008 Dram Oyuncu 7.3 15
2007 22 Komedi Oyuncu 5.8 46

Yakışıklılar Cenneti
2007 Komedi Oyuncu 8.3 898
2007 Dram Oyuncu 8.0 36
2006 21 Aksiyon Oyuncu 6.4 284
2006 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017