Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Murat Şeker

Murat Şeker


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Murat Şeker, yönetmen, senarist, yapımcı, oyuncu. Çakallarla Dans (2010), Aşk Tutulması (2008), Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede (2012), Aşk Geliyorum Demez (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

4.4 (5 Oy)
  • Currently 88/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen
Yapımcı
4.4 240
2016 Spor Senarist
Yönetmen
4.9 303
2014 Komedi Senarist
Yönetmen
5.4 1,171
2013 Komedi Oyuncu 6.0 334
2013 Komedi Yönetmen 4.1 116
2012 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.7 1,987
2010 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.7 4,458
2009 Komedi Senarist
Yönetmen
5.2 1,371
2008 Dram Oyuncu 4.8 283
2008 Komedi Yönetmen
Senarist
5.7 2,215
2008 Komedi Yönetmen 2.8 1,248
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.2 627
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017