Giriş Kayıt
Murat Şeker

Murat Şeker


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Murat Şeker, yönetmen, senarist, yapımcı, oyuncu. Çakallarla Dans (2010), Aşk Tutulması (2008), Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede (2012), Aşk Geliyorum Demez (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

4.4 (5 Oy)
  • Currently 88/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen
Yapımcı
3.9 626
2016 Spor Senarist
Yönetmen
4.8 355
2014 Komedi Senarist
Yönetmen
5.3 1,377
2013 Komedi Oyuncu 6.0 354
2013 Komedi Yönetmen 4.0 118
2012 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.7 2,178
2010 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.7 4,746
2009 Komedi Yönetmen
Senarist
5.2 1,419
2008 Dram Oyuncu 4.8 289
2008 Komedi Yönetmen
Senarist
5.7 2,307
2008 Komedi Yönetmen 2.8 1,261
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.2 643
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017