Giriş Kayıt
Murat Şeker

Murat Şeker


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Murat Şeker, yönetmen, senarist, yapımcı, oyuncu. Çakallarla Dans (2010), Aşk Tutulması (2008), Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede (2012), Aşk Geliyorum Demez (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

4.4 (5 Oy)
  • Currently 88/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen
Yapımcı
3.9 626
2016 Spor Senarist
Yönetmen
4.8 342
2014 Komedi Senarist
Yönetmen
5.3 1,326
2013 Komedi Oyuncu 6.1 350
2013 Komedi Yönetmen 4.1 119
2012 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.7 2,122
2010 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.7 4,668
2009 Komedi Yönetmen
Senarist
5.2 1,408
2008 Dram Oyuncu 4.8 289
2008 Komedi Yönetmen
Senarist
5.7 2,279
2008 Komedi Yönetmen 2.8 1,253
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.2 636
Dizi Altyazıları
The Flash (9,334) Better Call Saul (7,049) Lucifer (4,153) Fargo (4,100) American Gods (3,799) Gotham (3,714) The 100 (3,271) Twin Peaks (3,216) 12 Monkeys (2,817) Supernatural (2,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017