Giriş Kayıt
Murat Şeker

Murat Şeker


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Murat Şeker, yönetmen, senarist, yapımcı, oyuncu. Çakallarla Dans (2010), Aşk Tutulması (2008), Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede (2012), Çakallarla Dans 3: Sifir Sikinti (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

4.4 (5 Oy)
  • Currently 88/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
2017 Komedi Senarist 8.1 78
2016 Komedi Yönetmen
Yapımcı
3.9 626
2016 Spor Senarist
Yönetmen
4.7 399
2014 Komedi Senarist
Yönetmen
5.3 1,474
2013 Komedi Oyuncu 6.1 369
2013 Komedi Yönetmen 4.1 124
2012 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.7 2,292
2010 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.6 4,894
2009 Komedi Yönetmen
Senarist
5.2 1,440
2008 Dram Oyuncu 4.8 292
2008 Komedi Yönetmen
Senarist
5.7 2,360
2008 Komedi Yönetmen 2.8 1,273
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.2 649
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017