Giriş Kayıt
Murat Şeker

Murat Şeker


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Murat Şeker, yönetmen, senarist, yapımcı, oyuncu. Çakallarla Dans (2010), Aşk Tutulması (2008), Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede (2012), Çakallarla Dans 3: Sifir Sikinti (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

4.4 (5 Oy)
  • Currently 88/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
2017 Komedi Senarist 7.5 116
2016 Komedi Yönetmen
Yapımcı
4.0 797
2016 Spor Senarist
Yönetmen
4.7 413
2014 Komedi Senarist
Yönetmen
5.2 1,555
2013 Komedi Oyuncu 6.1 375
2013 Komedi Yönetmen 4.2 127
2012 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.7 2,361
2010 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.6 5,017
2009 Komedi Yönetmen
Senarist
5.2 1,466
2008 Dram Oyuncu 4.8 294
2008 Komedi Yönetmen
Senarist
5.7 2,417
2008 Komedi Yönetmen 2.8 1,290
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.2 655
Dizi Altyazıları
La casa de papel (14,821) Vikings (3,196) Stargate Origins (3,133) Black Mirror (2,840) American Crime Story (1,559) The X Files (1,517) Supernatural (1,364) Star Trek: Discovery (1,321) McMafia (1,244) Bron/Broen (1,243)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018