Giriş Kayıt
Murat Şeker

Murat Şeker


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Murat Şeker, yönetmen, senarist, yapımcı, oyuncu. Çakallarla Dans (2010), Aşk Tutulması (2008), Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede (2012), Çakallarla Dans 3: Sifir Sikinti (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

4.4 (5 Oy)
  • Currently 88/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.6 468
2017 Komedi Senarist 7.4 126
2016 Komedi Yönetmen
Yapımcı
4.0 797
2016 Spor Senarist
Yönetmen
4.7 431
2014 Komedi Senarist
Yönetmen
5.2 1,625
2013 Komedi Oyuncu 6.1 383
2013 Komedi Yönetmen 4.2 128
2012 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.7 2,431
2010 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.6 5,124
2009 Komedi Yönetmen
Senarist
5.2 1,500
2008 Dram Oyuncu 4.8 294
2008 Komedi Yönetmen
Senarist
5.7 2,467
2008 Komedi Yönetmen 2.8 1,302
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.2 669
Film Altyazıları
Rampage (11,450) Ready Player One (8,585) Escape Plan 2: Hades (7,272) The Cured (1,888) Tomb Raider (1,800) Set It Up (958) Den 12. mann (835) Journey's End (765) Blockers (636) Black Panther (622)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,483) 12 Monkeys (2,884) La casa de papel (2,436) Into the Badlands (2,362) Legion (1,554) Fear the Walking Dead (1,379) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (865) The Crossing (852)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018