Giriş Kayıt
Anna Camp

Anna Camp (34)


Oyuncu

Anna Ragsdale Camp, 27 Eylül 1982 Aiken, Güney Carolina, ABD doğumlu oyuncu. Good Girls Revolt (2015), Mükemmel Saha (2012), Forgetting the Girl (2012), (2011) Duyguların Rengi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Anna Ragsdale Camp
Doğum Tarihi: 27 Eylül 1982
Doğum Yeri: Aiken, Güney Carolina, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.65 m
8.8 (13 Oy)
  • Currently 177/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 34 Dram Oyuncu 5.7 315
2016 34 Komedi Oyuncu 6.7 42,589
2015 33 Dram Oyuncu 8.1 2,830
2015 33 Gerilim Oyuncu 5.3 348

Mükemmel Uyum 2
2015 33 Komedi Oyuncu 6.5 106,607
2015 33 Komedi 6.7 4,567
2015 Komedi Oyuncu 7.9 38,049
2014 32 Komedi Oyuncu 5.2 1,786
2013 Komedi Oyuncu 7.4 4,405
2012 Komedi Oyuncu 7.4 23,786

Mükemmel Saha
2012 30 Komedi Oyuncu 7.2 224,317
2012 Dram Oyuncu 7.3 6,634
2012 30 Dram Oyuncu 5.2 899

Duyguların Rengi
2011 29 Dram Oyuncu 8.1 338,295
2010 28 Kısa Metraj Oyuncu    
2009 Suç Oyuncu 8.3 53,233
2008 Dram Oyuncu 7.9 207,538
2008 26 Komedi Oyuncu 5.0 878
2007 Dram Oyuncu 8.6 151,365
2007 25 Komedi Oyuncu 4.8 447
2005 Komedi Oyuncu 8.4 474,505
Film Altyazıları
Rogue One (7,113) Resident Evil: The Final Chapter (5,334) Brimstone (3,450) Assassin's Creed (3,035) Split (2,979) The Great Wall (1,711) Paterson (1,677) The Institute (1,512) Passengers (1,223) Collateral Beauty (1,095)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,706) Legion (5,977) Into the Badlands (3,471) Arrow (3,255) Black Sails (2,533) Legends of Tomorrow (2,067) Vikings (1,945) 24: Legacy (1,864) Iron Fist (1,712) Game of Thrones (1,710)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017