Giriş Kayıt
Anna Camp

Anna Camp (34)


Oyuncu

Anna Ragsdale Camp, 27 Eylül 1982 Aiken, Güney Carolina, ABD doğumlu oyuncu. Good Girls Revolt (2015), Mükemmel Saha (2012), Forgetting the Girl (2012), (2011) Duyguların Rengi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Anna Ragsdale Camp
Doğum Tarihi: 27 Eylül 1982
Doğum Yeri: Aiken, Güney Carolina, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.65 m
8.8 (13 Oy)
  • Currently 177/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 34 Dram Oyuncu 5.8 251
2016 34 Komedi Oyuncu 6.7 40,899
2015 33 Dram Oyuncu 8.1 2,736
2015 33 Gerilim Oyuncu 5.4 318

Mükemmel Uyum 2
2015 33 Komedi Oyuncu 6.5 105,696
2015 33 Komedi 6.7 4,567
2015 Komedi Oyuncu 7.9 37,588
2014 32 Komedi Oyuncu 5.2 1,786
2013 Komedi Oyuncu 7.4 4,156
2012 Komedi Oyuncu 7.4 23,616

Mükemmel Saha
2012 30 Komedi Oyuncu 7.2 223,094
2012 Dram Oyuncu 7.3 6,623
2012 30 Dram Oyuncu 5.2 899

Duyguların Rengi
2011 29 Dram Oyuncu 8.1 335,486
2010 28 Kısa Metraj Oyuncu    
2009 Suç Oyuncu 8.3 52,711
2008 Dram Oyuncu 7.9 207,135
2008 26 Komedi Oyuncu 5.0 878
2007 Dram Oyuncu 8.6 150,525
2007 25 Komedi Oyuncu 4.8 447
2005 Komedi Oyuncu 8.4 471,838
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,192) Legion (9,257) The 100 (6,807) Arrow (6,627) The Flash (5,834) The Big Bang Theory (4,561) Black Sails (4,142) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,743) Suits (3,630) Vikings (3,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017