Giriş Kayıt
Anna Camp

Anna Camp (34)


Oyuncu

Anna Ragsdale Camp, 27 Eylül 1982 Aiken, Güney Carolina, ABD doğumlu oyuncu. Good Girls Revolt (2015), One Night (2016), Mükemmel Saha (2012), Forgetting the Girl (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Anna Ragsdale Camp
Doğum Tarihi: 27 Eylül 1982
Doğum Yeri: Aiken, Güney Carolina, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.65 m
8.8 (13 Oy)
  • Currently 177/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amerika'nın En Çok Nefret Edilen Kadını
2017 Biyografi Oyuncu 6.1 1,630
2016 34 Dram Oyuncu 5.8 708
2016 34 Komedi Oyuncu 7.4 32
2016 34 Komedi Oyuncu 6.7 47,135
2015 33 Dram Oyuncu 8.2 3,157
2015 33 Gerilim Oyuncu 5.3 365

Mükemmel Uyum 2
2015 33 Komedi Oyuncu 6.5 109,442
2015 Komedi Oyuncu 7.8 41,273
2015 33 Komedi 6.7 4,930
2014 32 Komedi Oyuncu 5.2 1,786
2013 Komedi Oyuncu 7.4 4,452
2012 Komedi Oyuncu 7.4 24,180

Mükemmel Saha
2012 30 Komedi Oyuncu 7.2 228,027
2012 Dram Oyuncu 7.3 6,634
2012 30 Dram Oyuncu 5.2 899

Duyguların Rengi
2011 29 Dram Oyuncu 8.1 344,607
2010 28 Kısa Metraj Oyuncu    
2009 Suç Oyuncu 8.3 54,606
2008 Dram Oyuncu 7.9 208,836
2008 26 Komedi Oyuncu 5.0 878
2007 Dram Oyuncu 8.6 154,802
2007 25 Komedi Oyuncu 4.8 447
2005 Komedi Oyuncu 8.4 482,849
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017