Giriş Kayıt
Mark Melchiorre Jr.

Mark Melchiorre Jr.


Kameraman, Yapım Yöneticisi, Oyuncu, Görsel Efekt

Mark Melchiorre Jr., kameraman, yapım yöneticisi, oyuncu, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi 8.6 11
2012 Belgesel Kameraman 5.1 7
2011 Dram Kameraman 4.4 1,276
2011 Suç Görsel Efekt 8.0 30

Sudaki Kız
2006 Fantastik Oyuncu 5.6 81,730
Film Altyazıları
Live by Night (10,356) Resident Evil: The Final Chapter (8,979) Hidden Figures (4,754) Rogue One (4,539) Patriots Day (4,361) Assassin's Creed (3,843) Split (3,558) Allied (3,486) Paterson (3,341) Why Him? (2,509)
Dizi Altyazıları
Legion (4,582) The 100 (4,092) Black Sails (3,542) Arrow (3,304) The Expanse (3,114) The Originals (2,787) Colony (2,614) The Flash (2,345) The Last Kingdom (2,247) Into the Badlands (2,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017