Giriş Kayıt
Daniel Negret

Daniel Negret


Yapımcı, Senarist

Daniel Negret, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Çeşitli 5.7 410

Gökyüzünün Ötesinde
2017 Aksiyon Çeşitli 5.3 10,706
2017 Belgesel Çeşitli 7.5 45
2017 Aile Çeşitli 5.6 1,219

Bas Gaza
2017 Aksiyon 5.4 8,125
2017 Aksiyon Çeşitli    
2014 Animasyon Yapımcı
Senarist
6.8 44
2012 Aksiyon 5.8 9,760
2011 Korku 5.7 5,438
2007 Suç Yapımcı 5.9 374
Film Altyazıları
Ready Player One (5,175) A Quiet Place (4,279) True Crimes (2,633) Black Panther (2,327) Red Sparrow (1,869) Death Wish (1,434) Game Night (1,300) The Mustanger and the Lady (1,266) Deadpool (1,036) Cargo (966)
Dizi Altyazıları
Westworld (19,223) La casa de papel (4,488) Supernatural (3,638) Into the Badlands (2,662) Krypton (2,470) Gotham (2,453) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,330) The Big Bang Theory (2,036) Legion (2,030) The 100 (1,919)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018