Giriş Kayıt
Alana Maria

Alana Maria


Oyuncu

Alana Maria Simon, oyuncu.

Gerçek İsmi: Alana Maria Simon
Diğer Bir İsmi: Alana Simon
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.8 76

Yolcu
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 41,981
2016 Aksiyon Oyuncu    

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 277,394

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Oyuncu 6.0 7,999
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018