Giriş Kayıt
Emily Eckert

Emily Eckert (34)


Emily Eckert, 14 Ocak 1983 Detroit, Michigan, ABD doğumlu (2010) Karanlıktan Korkma (2010), (2012) Boyun Eğmeyeceğim (2012), (2012) Sen Gitmeden Önce (2012), (2013) Bless Me, Ultima (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ocak 1983
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Danışman
2013 30 Suç Çeşitli 5.3 85,988
2013 30 Biyografi Çeşitli    
2013 30 Dram Çeşitli 6.5 1,052

Sen Gitmeden Önce
2012 29 Dram Çeşitli 6.0 3,714

Dalgaların Peşinde
2012 29 Biyografi Çeşitli 7.2 26,853

Boyun Eğmeyeceğim
2012 29 Dram Çeşitli 6.4 5,218

Karanlıktan Korkma
2010 27 Korku Çeşitli 5.6 42,378

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 27 Macera Çeşitli 6.3 115,412

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 25 Aksiyon Çeşitli 6.6 161,734
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,714) Rick and Morty (4,699) The Strain (3,157) The Defenders (2,086) Preacher (1,857) Suits (1,790) The Last Ship (1,598) Mr. Mercedes (1,368) Fargo (1,144) Twin Peaks (1,008)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017