Giriş Kayıt
Emily Eckert

Emily Eckert (34)


Emily Eckert, 14 Ocak 1983 Detroit, Michigan, ABD doğumlu (2010) Karanlıktan Korkma (2010), (2012) Boyun Eğmeyeceğim (2012), (2012) Sen Gitmeden Önce (2012), (2013) Bless Me, Ultima (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ocak 1983
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Danışman
2013 30 Suç Çeşitli 5.3 87,051
2013 30 Biyografi Çeşitli    
2013 30 Dram Çeşitli 6.5 1,052

Sen Gitmeden Önce
2012 29 Dram Çeşitli 6.0 3,858

Dalgaların Peşinde
2012 29 Biyografi Çeşitli 7.2 27,248

Boyun Eğmeyeceğim
2012 29 Dram Çeşitli 6.4 5,218

Karanlıktan Korkma
2010 27 Korku Çeşitli 5.6 42,724

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 27 Macera Çeşitli 6.3 117,363

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 25 Aksiyon Çeşitli 6.6 164,280
Dizi Altyazıları
Vikings (10,116) Supernatural (4,338) Mr. Robot (4,315) Game of Thrones (3,917) Shameless (3,893) The Big Bang Theory (3,537) Gotham (3,223) Arrow (3,088) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,012) The Flash (2,123)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017