Giriş Kayıt
Emily Eckert

Emily Eckert (34)


Emily Eckert, 14 Ocak 1983 Detroit, Michigan, ABD doğumlu (2010) Karanlıktan Korkma (2010), (2012) Boyun Eğmeyeceğim (2012), (2012) Sen Gitmeden Önce (2012), (2013) Bless Me, Ultima (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ocak 1983
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Danışman
2013 30 Suç Çeşitli 5.3 84,892
2013 30 Biyografi Çeşitli    
2013 30 Dram Çeşitli 6.5 1,052

Sen Gitmeden Önce
2012 29 Dram Çeşitli 6.0 3,714

Dalgaların Peşinde
2012 29 Biyografi Çeşitli 7.2 26,413

Boyun Eğmeyeceğim
2012 29 Dram Çeşitli 6.4 5,218

Karanlıktan Korkma
2010 27 Korku Çeşitli 5.6 42,012

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 27 Macera Çeşitli 6.3 113,462

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 25 Aksiyon Çeşitli 6.6 159,361
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,022) Kidnap (4,054) The Fate of the Furious (3,922) The Boss Baby (2,718) Contratiempo (1,863) Dangal (1,690) The Great Wall (1,475) The LEGO Batman Movie (1,314) Get Out (1,305) The Shack (1,144)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,590) American Gods (5,735) Fargo (4,760) Lucifer (4,647) The 100 (2,817) Into the Badlands (2,692) Arrow (2,594) The Flash (1,871) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,766)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017