Giriş Kayıt
Emily Eckert

Emily Eckert (34)


Emily Eckert, 14 Ocak 1983 Detroit, Michigan, ABD doğumlu (2010) Karanlıktan Korkma (2010), (2012) Boyun Eğmeyeceğim (2012), (2012) Sen Gitmeden Önce (2012), (2013) Bless Me, Ultima (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ocak 1983
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Danışman
2013 30 Suç Çeşitli 5.3 84,207
2013 30 Biyografi Çeşitli    
2013 30 Dram Çeşitli 6.5 1,052

Sen Gitmeden Önce
2012 29 Dram Çeşitli 6.0 3,714

Dalgaların Peşinde
2012 29 Biyografi Çeşitli 7.2 26,197

Boyun Eğmeyeceğim
2012 29 Dram Çeşitli 6.4 5,218

Karanlıktan Korkma
2010 27 Korku Çeşitli 5.6 41,815

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 27 Macera Çeşitli 6.3 112,399

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 25 Aksiyon Çeşitli 6.6 157,969
Film Altyazıları
Live by Night (9,470) Why Him? (6,581) Rogue One (3,351) Resident Evil: The Final Chapter (3,318) Patriots Day (2,377) Assassin's Creed (2,094) Hidden Figures (1,994) Paterson (1,294) Split (1,237) Allied (949)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,062) Black Sails (4,169) Into the Badlands (3,215) Legion (2,374) The 100 (2,127) Vikings (1,811) Taken (1,535) The Originals (1,455) Designated Survivor (1,442) Game of Thrones (1,385)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017