Giriş Kayıt
Emily Eckert

Emily Eckert (34)


Emily Eckert, 14 Ocak 1983 Detroit, Michigan, ABD doğumlu (2010) Karanlıktan Korkma (2010), (2012) Boyun Eğmeyeceğim (2012), (2012) Sen Gitmeden Önce (2012), (2013) Bless Me, Ultima (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ocak 1983
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Danışman
2013 30 Suç Çeşitli 5.3 83,836
2013 30 Biyografi Çeşitli    
2013 30 Dram Çeşitli 6.5 1,052

Sen Gitmeden Önce
2012 29 Dram Çeşitli 6.0 3,714

Dalgaların Peşinde
2012 29 Biyografi Çeşitli 7.2 26,075

Boyun Eğmeyeceğim
2012 29 Dram Çeşitli 6.4 5,218

Karanlıktan Korkma
2010 27 Korku Çeşitli 5.6 41,679

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 27 Macera Çeşitli 6.3 111,621

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 25 Aksiyon Çeşitli 6.6 157,021
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017