Giriş Kayıt
Brian Pope

Brian Pope


Görsel Efekt, Yapımcı, Kameraman

Brian Pope, görsel efekt, yapımcı, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Aksiyon Yapımcı 4.3 19,216
2015 Biyografi Yapımcı 6.4 6,958
2010 Suç Kameraman 4.4 2,147

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 193,531

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 608,340

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 138,873

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 58,775

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 144,026
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018