Giriş Kayıt
Brian Pope

Brian Pope


Görsel Efekt, Yapımcı, Kameraman

Brian Pope, görsel efekt, yapımcı, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Aksiyon Yapımcı 4.3 16,946
2015 Biyografi Yapımcı 6.4 6,522
2010 Suç Kameraman 4.4 2,008

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 187,280

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 578,574

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 135,226

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 56,973

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 141,066
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017