Giriş Kayıt
Brian Pope

Brian Pope


Görsel Efekt, Yapımcı, Kameraman

Brian Pope, görsel efekt, yapımcı, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Aksiyon Yapımcı 4.3 16,318
2015 Biyografi Yapımcı 6.4 6,522
2010 Suç Kameraman 4.4 2,008

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 184,448

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 572,588

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 134,313

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 56,477

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 140,167
Dizi Altyazıları
The Flash (9,778) Better Call Saul (5,566) Fargo (4,590) Lucifer (3,769) Gotham (3,391) The 100 (3,361) Arrow (3,123) 12 Monkeys (2,593) American Gods (2,420) Supernatural (2,314)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017