Giriş Kayıt
Brian Pope

Brian Pope


Görsel Efekt, Yapımcı, Kameraman

Brian Pope, görsel efekt, yapımcı, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Aksiyon Yapımcı 4.3 15,573
2015 Biyografi Yapımcı 6.4 6,286
2010 Suç Kameraman 4.4 2,008

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 183,107

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 566,358

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 133,562

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 56,087

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 139,337
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017