Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Brian Pope

Brian Pope


Görsel Efekt, Yapımcı, Kameraman

Brian Pope, görsel efekt, yapımcı, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Aksiyon Yapımcı 4.3 13,989
2015 Biyografi Yapımcı 6.5 5,613
2010 Suç Kameraman 4.4 2,008

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 181,063

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 557,024

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 132,308

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 55,507

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 138,148
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017