Giriş Kayıt
Brian Pope

Brian Pope


Görsel Efekt, Yapımcı, Kameraman

Brian Pope, görsel efekt, yapımcı, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Aksiyon Yapımcı 4.3 14,998
2015 Biyografi Yapımcı 6.5 6,000
2010 Suç Kameraman 4.4 2,008

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 182,167

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 562,094

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 132,989

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 55,859

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 138,720
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,420) Legion (9,035) Arrow (6,472) The Flash (5,684) The 100 (5,645) Black Sails (4,022) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,642) The Big Bang Theory (3,584) Suits (3,480) The Expanse (3,211)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017