Giriş Kayıt
Brian Pope

Brian Pope


Görsel Efekt, Yapımcı, Kameraman

Brian Pope, görsel efekt, yapımcı, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Aksiyon Yapımcı 4.3 19,611
2015 Biyografi Yapımcı 6.4 6,958
2010 Suç Kameraman 4.4 2,147

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 194,539

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 613,670

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 139,632

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 59,293

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 144,872
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,894) Den of Thieves (2,898) Hostiles (2,784) 12 Strong (2,650) Maze Runner: The Death Cure (2,513) Winchester (1,921) Submergence (1,590) Peter Rabbit (1,543) The Commuter (1,202) Wildling (946)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,722) Supernatural (3,834) The Flash (3,557) The Terror (3,346) Legion (3,142) The Big Bang Theory (2,145) The Crossing (1,992) The Expanse (1,915) Gotham (1,817) Arrow (1,714)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018