Giriş Kayıt
Michael Woxland

Michael Woxland (41)


Kameraman, Oyuncu, Görüntü Yönetmeni

Michael Woxland, 09 Mayıs 1975 Whittier, California, ABD doğumlu kameraman, oyuncu, görüntü yönetmeni. Gang of Roses 2: Next Generation (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mayıs 1975
Doğum Yeri: Whittier, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Mike Woxland
Takma İsmi: Mike
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 40 Dram Kameraman 4.0 714
2015 40 Komedi Kameraman 4.4 214
2012 37 Western Oyuncu
Kameraman
2.9 109
2010 35 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.5 72
1992 17 Dram Oyuncu 7.0 15,988
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,328) Split (5,045) Rogue One (4,781) Hidden Figures (3,734) Assassin's Creed (3,097) Paterson (2,872) Patriots Day (2,434) Allied (1,891) Brimstone (1,605) Passengers (1,287)
Dizi Altyazıları
Legion (8,344) Arrow (4,950) The Flash (4,848) The Expanse (2,626) Legends of Tomorrow (2,469) The Blacklist (2,010) The 100 (1,883) Colony (1,813) Designated Survivor (1,723) Vikings (1,707)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017