Giriş Kayıt
A.J. Briones

A.J. Briones


Görsel Efekt

A.J. Briones, görsel efekt. Avatar (2009) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 177,796
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 44,978

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 746,791
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 112,541

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 154,926

Hacker
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 46,611

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 374,823

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 89,632
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 130,277
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 381,003

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 528,479

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 506,562

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Görsel Efekt 5.5 204,810

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 250,500

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 219,273

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 199,539

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 606,986
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 993,563

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 133,690
2004 Aksiyon Çeşitli 6.8 419
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018