Giriş Kayıt
Fabrice Galli

Fabrice Galli


Sesler

Fabrice Galli, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 7.0 354
2016 Komedi Sesler    
2014 Savaş Sesler 6.5 57

Dip
2011 Macera Sesler 5.9 48,894

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Sesler 8.3 61,281

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Sesler 6.8 91,439
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,110) Rick and Morty (4,201) The Defenders (3,267) The Strain (2,916) Suits (1,852) Mr. Mercedes (1,289) The Sinner (1,103) Fargo (1,063) The Last Ship (993) Breaking Bad (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017