Giriş Kayıt
Fabrice Galli

Fabrice Galli


Sesler

Fabrice Galli, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 6.9 678
2017 Komedi Sesler 5.6 250
2014 Savaş Sesler 6.5 57

Dip
2011 Macera Sesler 5.9 49,226

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Sesler 8.3 61,281

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Sesler 6.8 93,549
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,221) The Terror (3,297) The Flash (2,632) Legion (2,588) The Crossing (2,147) Vikings (1,326) Supernatural (1,292) The Expanse (1,150) The Big Bang Theory (1,080) Fear the Walking Dead (986)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018