Giriş Kayıt
Fabrice Galli

Fabrice Galli


Sesler

Fabrice Galli, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 7.0 490
2016 Komedi Sesler    
2014 Savaş Sesler 6.5 57

Dip
2011 Macera Sesler 5.9 49,226

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Sesler 8.3 61,281

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Sesler 6.8 92,234
Dizi Altyazıları
Vikings (13,502) Supernatural (5,698) Mr. Robot (5,302) The Big Bang Theory (4,541) Gotham (3,493) Game of Thrones (3,317) Arrow (2,504) The Flash (2,437) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,294) Shameless (2,262)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017