Giriş Kayıt
Fabrice Galli

Fabrice Galli


Sesler

Fabrice Galli, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler    
2016 Komedi Sesler    
2014 Savaş Sesler 6.5 57

Dip
2011 Macera Sesler 5.9 48,012

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Sesler 8.3 61,281

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Sesler 6.8 89,828
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,192) Legion (9,257) The 100 (6,807) Arrow (6,627) The Flash (5,834) The Big Bang Theory (4,561) Black Sails (4,142) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,743) Suits (3,630) Vikings (3,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017