Giriş Kayıt
Brad Haskell

Brad Haskell


Kameraman

Brad Haskell, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Kameraman 6.2 41
2011 Dram Kameraman 6.0 180
2011 Kameraman    

Cadılar Bayramı Partisi
2011 Komedi Kameraman    
2010 Dram Kameraman 9.0 10
2009 Gizem Kameraman 5.5 293
2007 Dram Kameraman 4.7 210
2007 Biyografi Kameraman    
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,761) Legion (9,116) Arrow (6,527) The 100 (6,200) The Flash (5,725) Black Sails (4,057) The Big Bang Theory (4,001) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,669) Suits (3,508) Vikings (3,251)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017