Giriş Kayıt
Brad Haskell

Brad Haskell


Kameraman

Brad Haskell, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Kameraman 6.2 41
2011 Dram Kameraman 6.0 180
2011 Kameraman    

Cadılar Bayramı Partisi
2011 Komedi Kameraman    
2010 Dram Kameraman 9.0 10
2009 Gizem Kameraman 5.4 313
2007 Dram Kameraman 4.7 210
2007 Biyografi Kameraman    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,089) Stronger (4,065) Dunkirk (3,039) Loving Vincent (1,892) American Made (1,620) It (1,586) Flatliners (1,578) Kingsman: The Golden Circle (1,448) Mother! (1,332) The Foreigner (749)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,002) Mr. Robot (6,596) Shameless (5,605) Game of Thrones (3,269) Manhunt: Unabomber (2,746) Peaky Blinders (2,659) Designated Survivor (1,483) Lucifer (1,333) The Big Bang Theory (1,272) Supernatural (1,167)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017