Giriş Kayıt
Brad Haskell

Brad Haskell


Kameraman

Brad Haskell, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Kameraman 6.2 41
2011 Dram Kameraman 6.0 180
2011 Kameraman    

Cadılar Bayramı Partisi
2011 Komedi Kameraman    
2010 Dram Kameraman 9.0 10
2009 Gizem Kameraman 5.5 293
2007 Dram Kameraman 4.7 210
2007 Biyografi Kameraman    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,067) Rogue One (6,228) Split (4,798) Assassin's Creed (3,539) Hidden Figures (3,401) Paterson (2,970) Brimstone (2,599) Patriots Day (2,365) Allied (1,723) The Institute (1,619)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,668) Legion (8,410) Arrow (5,055) The Expanse (2,589) Legends of Tomorrow (2,534) Into the Badlands (2,220) Vikings (2,194) The Blacklist (2,037) Black Sails (1,859) Colony (1,859)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017