Giriş Kayıt
Grover Richardson

Grover Richardson (41)


Görsel Efekt, Oyuncu

Grover L. Richardson III, 16 Aralık 1975 Marietta, Georgia, ABD doğumlu görsel efekt, oyuncu. Too Close to Home (2016), Natural Selection (2015), Boo! A Madea Halloween (2016), (2009) I Love You, Beth Cooper (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Grover L. Richardson III
Doğum Tarihi: 16 Aralık 1975
Doğum Yeri: Marietta, Georgia, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt    
2016 41 Komedi Görsel Efekt 4.7 3,885
2016 Dram Görsel Efekt 5.2 738
2015 40 Gerilim Görsel Efekt 3.2 127
2015 40 Komedi Görsel Efekt 6.3 30,843
2015 40 Dram Görsel Efekt 5.3 678
2015 40 Fantastik Görsel Efekt 5.1 428
2014 Dram Görsel Efekt 6.1 714
2014 Macera Oyuncu
Görsel Efekt
7.4 902
2014 39 Gerilim Görsel Efekt    

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 38 Macera Görsel Efekt 5.9 90,650

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 414,495
2013 Suç Görsel Efekt 6.1 2,008

Demir Adam 3
2013 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 584,114

G.I. Joe: Misilleme
2013 38 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 150,964
2012 Dram Görsel Efekt 7.7 19,038

Yenilmezler
2012 37 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,036,804

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 335,973

Kutsal Savaşçı
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 99,738

Yeşil Yaban Arısı
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 139,520

Guliver'in Gezileri
2010 35 Macera Görsel Efekt 4.9 54,956

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 35 Macera Görsel Efekt 7.7 352,314

Öteki Dünya
2010 35 Dram Görsel Efekt 6.5 82,120

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 35 Macera Görsel Efekt 5.9 147,393

Ninja'nın İntikamı
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 59,810
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 926,123
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 295,150
2009 34 Komedi Görsel Efekt 5.3 29,122

Uzay Yolu
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 523,107

Avustralya
2008 33 Macera Görsel Efekt 6.6 105,300

Akıllı Ol
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 172,851

Zohan'a Bulaşma
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 161,777

Hızlı Yarışçı
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 59,447

Demir Adam
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 729,617

Spiderwick Günceleri
2008 33 Macera Görsel Efekt 6.6 72,147

Özgürlük Savaşçısı
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 39,313

Bitirim İkili 3
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 126,211
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 527,504

Sihirli Kutu
2007 32 Aile Görsel Efekt 6.3 19,120

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 493,125

Örümcek Adam 3
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 401,698

Deh
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 159,422

Yaratık
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 72,475

Müzede Bir Gece
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 248,228

Yenilmez
2006 31 Biyografi Görsel Efekt 7.1 53,964

Superman Dönüyor
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 245,664

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 545,884
1993 18 Macera Görsel Efekt 8.1 655,243

Noel Gecesi Kabusu
1993 18 Animasyon Görsel Efekt 8.0 235,417
Dizi Altyazıları
The Flash (6,451) Black Sails (4,710) Into the Badlands (4,135) Iron Fist (2,919) Vikings (2,112) Legion (2,047) Billions (1,834) Game of Thrones (1,685) Arrow (1,640) The 100 (1,542)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017