Giriş Kayıt
Grover Richardson

Grover Richardson (41)


Görsel Efekt, Oyuncu

Grover L. Richardson III, 16 Aralık 1975 Marietta, Georgia, ABD doğumlu görsel efekt, oyuncu. Too Close to Home (2016), Natural Selection (2015), Boo! A Madea Halloween (2016), (2009) I Love You, Beth Cooper (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Grover L. Richardson III
Doğum Tarihi: 16 Aralık 1975
Doğum Yeri: Marietta, Georgia, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt    
2016 41 Komedi Görsel Efekt 4.7 4,085
2016 Dram Görsel Efekt 5.2 754
2015 40 Gerilim Görsel Efekt 3.2 127
2015 40 Komedi Görsel Efekt 6.3 31,288
2015 40 Dram Görsel Efekt 5.3 732
2015 40 Fantastik Görsel Efekt 5.1 428
2014 Dram Görsel Efekt 6.1 731
2014 Macera Oyuncu
Görsel Efekt
7.4 902
2014 39 Gerilim Görsel Efekt    

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 38 Macera Görsel Efekt 5.9 91,296

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 416,429
2013 Suç Görsel Efekt 6.1 2,026

Demir Adam 3
2013 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 588,098

G.I. Joe: Misilleme
2013 38 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 151,614
2012 Dram Görsel Efekt 7.7 19,181

Yenilmezler
2012 37 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,041,796

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 337,438

Kutsal Savaşçı
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 100,264

Yeşil Yaban Arısı
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 140,010

Guliver'in Gezileri
2010 35 Macera Görsel Efekt 4.9 55,132

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 35 Macera Görsel Efekt 7.7 355,309

Öteki Dünya
2010 35 Dram Görsel Efekt 6.5 82,355

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 35 Macera Görsel Efekt 5.9 148,355

Ninja'nın İntikamı
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 60,068
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 931,669
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 296,826
2009 34 Komedi Görsel Efekt 5.3 29,262

Uzay Yolu
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 525,020

Avustralya
2008 33 Macera Görsel Efekt 6.6 105,781

Akıllı Ol
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 173,485

Zohan'a Bulaşma
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 162,599

Hızlı Yarışçı
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 59,802

Demir Adam
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 734,164

Spiderwick Günceleri
2008 33 Macera Görsel Efekt 6.6 72,584

Özgürlük Savaşçısı
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 39,455

Bitirim İkili 3
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 126,929
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 529,783

Sihirli Kutu
2007 32 Aile Görsel Efekt 6.3 19,217

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 496,100

Örümcek Adam 3
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 404,320

Deh
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 159,950

Yaratık
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 73,052

Müzede Bir Gece
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 250,131

Yenilmez
2006 31 Biyografi Görsel Efekt 7.1 54,287

Superman Dönüyor
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 246,355

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 549,109
1993 18 Macera Görsel Efekt 8.1 660,916

Noel Gecesi Kabusu
1993 18 Animasyon Görsel Efekt 8.0 236,726
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017