Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Grover Richardson

Grover Richardson (41)


Görsel Efekt, Oyuncu

Grover L. Richardson III, 16 Aralık 1975 Marietta, Georgia, ABD doğumlu görsel efekt, oyuncu. Too Close to Home (2016), Natural Selection (2015), Boo! A Madea Halloween (2016), (2009) I Love You, Beth Cooper (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Grover L. Richardson III
Doğum Tarihi: 16 Aralık 1975
Doğum Yeri: Marietta, Georgia, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt    
2016 41 Komedi Görsel Efekt 4.6 2,713
2016 Dram Görsel Efekt 5.1 623
2015 40 Gerilim Görsel Efekt 3.2 127
2015 40 Komedi Görsel Efekt 6.3 29,748
2015 40 Dram Görsel Efekt 5.3 516
2015 40 Fantastik Görsel Efekt 5.1 428
2014 Dram Görsel Efekt 6.0 688
2014 Macera Oyuncu
Görsel Efekt
7.4 902
2014 39 Gerilim Görsel Efekt    

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 38 Macera Görsel Efekt 5.9 89,399

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 409,984
2013 Suç Görsel Efekt 6.1 1,967

Demir Adam 3
2013 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 575,429

G.I. Joe: Misilleme
2013 38 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 149,674
2012 Dram Görsel Efekt 7.7 18,439

Yenilmezler
2012 37 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,025,732

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 332,849

Kutsal Savaşçı
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 99,028

Yeşil Yaban Arısı
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 138,422

Guliver'in Gezileri
2010 35 Macera Görsel Efekt 4.9 54,353

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 35 Macera Görsel Efekt 7.7 344,974

Öteki Dünya
2010 35 Dram Görsel Efekt 6.5 81,580

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 35 Macera Görsel Efekt 5.9 145,461

Ninja'nın İntikamı
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 59,357
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 913,058
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 291,422
2009 34 Komedi Görsel Efekt 5.3 28,815

Uzay Yolu
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 518,677

Avustralya
2008 33 Macera Görsel Efekt 6.6 104,280

Akıllı Ol
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 171,417

Zohan'a Bulaşma
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 160,030

Hızlı Yarışçı
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 59,003

Demir Adam
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 718,797

Spiderwick Günceleri
2008 33 Macera Görsel Efekt 6.6 71,208

Özgürlük Savaşçısı
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 39,094

Bitirim İkili 3
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 124,501
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 522,800

Sihirli Kutu
2007 32 Aile Görsel Efekt 6.3 19,032

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 486,092

Örümcek Adam 3
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 395,440

Deh
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 158,244

Yaratık
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 71,391

Müzede Bir Gece
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 243,847

Yenilmez
2006 31 Biyografi Görsel Efekt 7.1 53,062

Superman Dönüyor
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 244,142

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 538,188
1993 18 Macera Görsel Efekt 8.1 641,833

Noel Gecesi Kabusu
1993 18 Animasyon Görsel Efekt 8.0 232,388
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017