Giriş Kayıt
Grover Richardson

Grover Richardson (41)


Görsel Efekt, Oyuncu

Grover L. Richardson III, 16 Aralık 1975 Marietta, Georgia, ABD doğumlu görsel efekt, oyuncu. Natural Selection (2015), Savage Dog (2017), Too Close to Home (2016), Boo! A Madea Halloween (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Grover L. Richardson III
Doğum Tarihi: 16 Aralık 1975
Doğum Yeri: Marietta, Georgia, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 980
2016 41 Komedi Görsel Efekt 4.7 4,506
2016 Dram Görsel Efekt 5.2 795
2015 40 Gerilim Görsel Efekt 3.2 127
2015 40 Komedi Görsel Efekt 6.3 33,086
2015 40 Dram Görsel Efekt 5.3 922
2015 40 Fantastik Görsel Efekt 5.1 428
2014 Dram Görsel Efekt 6.1 759
2014 Macera Oyuncu
Görsel Efekt
7.4 902
2014 39 Gerilim Görsel Efekt    

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 38 Macera Görsel Efekt 5.9 93,234

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 422,222
2013 Suç Görsel Efekt 6.1 2,082

Demir Adam 3
2013 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 601,396

G.I. Joe: Misilleme
2013 38 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 153,965
2012 Dram Görsel Efekt 7.7 19,721

Yenilmezler
2012 37 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,059,306

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 343,880

Kutsal Savaşçı
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 101,687

Yeşil Yaban Arısı
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 141,591

Guliver'in Gezileri
2010 35 Macera Görsel Efekt 4.9 55,983

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 35 Macera Görsel Efekt 7.7 364,693

Öteki Dünya
2010 35 Dram Görsel Efekt 6.5 83,095

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 35 Macera Görsel Efekt 5.9 151,289

Ninja'nın İntikamı
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 60,738
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 948,350
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 302,088
2009 34 Komedi Görsel Efekt 5.3 29,693

Uzay Yolu
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 531,119

Avustralya
2008 33 Macera Görsel Efekt 6.6 107,152

Akıllı Ol
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 175,942

Zohan'a Bulaşma
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 165,228

Hızlı Yarışçı
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 60,810

Demir Adam
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 751,087

Spiderwick Günceleri
2008 33 Macera Görsel Efekt 6.6 73,890

Özgürlük Savaşçısı
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 39,843

Bitirim İkili 3
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 129,286
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 538,721

Sihirli Kutu
2007 32 Aile Görsel Efekt 6.3 19,448

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 510,241

Örümcek Adam 3
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 414,574

Deh
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 161,771

Yaratık
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 75,432

Müzede Bir Gece
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 255,923

Yenilmez
2006 31 Biyografi Görsel Efekt 7.1 55,314

Superman Dönüyor
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 248,933

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 563,658
1993 18 Macera Görsel Efekt 8.1 679,343

Noel Gecesi Kabusu
1993 18 Animasyon Görsel Efekt 8.0 240,849
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (119,030) Rick and Morty (4,456) The Defenders (3,380) The Strain (3,074) Suits (1,934) Mr. Mercedes (1,349) Fargo (1,201) The Sinner (1,142) The Last Ship (1,120) Breaking Bad (1,023)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017