Giriş Kayıt
Grover Richardson

Grover Richardson (41)


Görsel Efekt, Oyuncu

Grover L. Richardson III, 16 Aralık 1975 Marietta, Georgia, ABD doğumlu görsel efekt, oyuncu. Natural Selection (2016), Savage Dog (2017), Too Close to Home (2016), Boo! A Madea Halloween (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Grover L. Richardson III
Doğum Tarihi: 16 Aralık 1975
Doğum Yeri: Marietta, Georgia, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Görsel Efekt    
2017 Komedi Görsel Efekt    
2017 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 1,161
2016 41 Komedi Görsel Efekt 4.7 4,786
2016 Dram Görsel Efekt 5.2 813
2016 41 Dram Görsel Efekt 5.6 1,220
2015 40 Gerilim Görsel Efekt 3.2 127
2015 40 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 34,048
2015 40 Fantastik Görsel Efekt 5.1 428
2014 Dram Görsel Efekt 6.1 802
2014 Macera Oyuncu
Görsel Efekt
7.4 902
2014 39 Gerilim Görsel Efekt    

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 38 Macera Görsel Efekt 5.9 94,102

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 424,665
2013 Suç Görsel Efekt 6.1 2,116

Demir Adam 3
2013 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 606,658

G.I. Joe: Misilleme
2013 38 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 154,943
2012 Dram Görsel Efekt 7.7 19,923

Yenilmezler
2012 37 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,066,436

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 346,229

Kutsal Savaşçı
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 102,293

Yeşil Yaban Arısı
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 142,271

Guliver'in Gezileri
2010 35 Macera Görsel Efekt 4.9 56,386

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 35 Macera Görsel Efekt 7.7 369,822

Öteki Dünya
2010 35 Dram Görsel Efekt 6.5 83,454

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 35 Macera Görsel Efekt 5.9 152,568

Ninja'nın İntikamı
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 61,104
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 956,683
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 304,384
2009 34 Komedi Görsel Efekt 5.3 29,895

Uzay Yolu
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 533,719

Avustralya
2008 33 Macera Görsel Efekt 6.6 107,791

Akıllı Ol
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 177,093

Zohan'a Bulaşma
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 166,390

Hızlı Yarışçı
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 61,141

Demir Adam
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 757,541

Spiderwick Günceleri
2008 33 Macera Görsel Efekt 6.6 74,574

Özgürlük Savaşçısı
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 39,982

Bitirim İkili 3
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 130,456
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 541,766

Sihirli Kutu
2007 32 Aile Görsel Efekt 6.3 19,486

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 515,454

Örümcek Adam 3
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 417,715

Deh
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 162,610

Yaratık
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 76,620

Müzede Bir Gece
2006 31 Macera Görsel Efekt 6.4 258,699

Yenilmez
2006 31 Biyografi Görsel Efekt 7.1 55,861

Superman Dönüyor
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 249,940

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 569,011
1993 18 Macera Görsel Efekt 8.1 687,516

Noel Gecesi Kabusu
1993 18 Animasyon Görsel Efekt 8.0 243,267
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017