Giriş Kayıt
Grover Richardson

Grover Richardson (41)


Görsel Efekt, Oyuncu

Grover L. Richardson III, 16 Aralık 1975 Marietta, Georgia, ABD doğumlu görsel efekt, oyuncu. Natural Selection (2015), Too Close to Home (2016), Savage Dog (2017), Boo! A Madea Halloween (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Grover L. Richardson III
Doğum Tarihi: 16 Aralık 1975
Doğum Yeri: Marietta, Georgia, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 612
2016 41 Komedi Görsel Efekt 4.7 4,297
2016 Dram Görsel Efekt 5.2 776
2015 40 Gerilim Görsel Efekt 3.2 127
2015 40 Komedi Görsel Efekt 6.3 32,174
2015 40 Dram Görsel Efekt 5.2 826
2015 40 Fantastik Görsel Efekt 5.1 428
2014 Dram Görsel Efekt 6.1 759
2014 Macera Oyuncu
Görsel Efekt
7.4 902
2014 39 Gerilim Görsel Efekt    

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 38 Macera Görsel Efekt 5.9 92,340

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 419,518
2013 Suç Görsel Efekt 6.1 2,050

Demir Adam 3
2013 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 594,977

G.I. Joe: Misilleme
2013 38 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 152,860
2012 Dram Görsel Efekt 7.7 19,434

Yenilmezler
2012 37 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,050,579

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 340,894

Kutsal Savaşçı
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 101,042

Yeşil Yaban Arısı
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 140,766

Guliver'in Gezileri
2010 35 Macera Görsel Efekt 4.9 55,589

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 35 Macera Görsel Efekt 7.7 359,853

Öteki Dünya
2010 35 Dram Görsel Efekt 6.5 82,670

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 35 Macera Görsel Efekt 5.9 149,902

Ninja'nın İntikamı
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 60,442
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 940,345
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 299,555
2009 34 Komedi Görsel Efekt 5.3 29,487

Uzay Yolu
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 528,330

Avustralya
2008 33 Macera Görsel Efekt 6.6 106,539

Akıllı Ol
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 174,747

Zohan'a Bulaşma
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 163,897

Hızlı Yarışçı
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 60,338

Demir Adam
2008 33 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 742,668

Spiderwick Günceleri
2008 33 Macera Görsel Efekt 6.6 73,256

Özgürlük Savaşçısı
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 39,664

Bitirim İkili 3
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 128,087
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 534,565

Sihirli Kutu
2007 32 Aile Görsel Efekt 6.3 19,287

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 505,612

Örümcek Adam 3
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 408,957

Deh
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 160,869

Yaratık
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 74,162

Müzede Bir Gece
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 253,134

Yenilmez
2006 31 Biyografi Görsel Efekt 7.1 54,824

Superman Dönüyor
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 247,671

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 558,688
1993 18 Macera Görsel Efekt 8.1 670,532

Noel Gecesi Kabusu
1993 18 Animasyon Görsel Efekt 8.0 238,724
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017