Giriş Kayıt
Justin Shell

Justin Shell


Kameraman, Oyuncu

Justin Shell, kameraman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram 6.4 1,333

Yarından Kaçış
2013 Fantastik Kameraman 5.2 7,662
2011 Korku Kameraman 3.7 334
2010 Komedi Kameraman 7.5 5,142

Deri
2010 Komedi Kameraman 3.6 457
2009 Korku Kameraman 3.0 1,159
2009 Gerilim Kameraman 7.0 60
2009 Aksiyon Kameraman    
2009 Biyografi Oyuncu
Kameraman
2.9 113
2008 Western Kameraman    

Köpekbalıkları
2008 Aksiyon Kameraman    
2008 Suç Kameraman 4.6 257
2007 Komedi Kameraman 2.8 371
Film Altyazıları
Gold (2,484) Get Out (1,642) Personal Shopper (1,523) Logan (1,405) Silence (1,262) The Age of Shadows (958) Split (910) La La Land (876) Rings (837) The Fate of the Furious (771)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,870) The Flash (4,206) Into the Badlands (3,131) Gotham (2,162) The Blacklist (1,724) Fargo (1,675) The Last Kingdom (1,399) Game of Thrones (1,371) Vikings (1,371) Billions (1,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017