Giriş Kayıt
Andy Clifford

Andy Clifford


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Andy Clifford, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Kameraman 8.1 579
2010 Kısa Metraj Kameraman 6.4 364
2010 Reality-TV Görüntü Yönetmeni 3.1 1,846
2008 Belgesel Kameraman 6.1 52
2007 Reality-TV Kameraman 6.0 2,732
2004 Müzik Kameraman 4.5 3,774
Dizi Altyazıları
La casa de papel (17,906) Vikings (3,489) Stargate Origins (3,205) Black Mirror (3,064) American Crime Story (1,666) Bron/Broen (1,595) The X Files (1,582) Supernatural (1,507) Star Trek: Discovery (1,396) McMafia (1,340)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018