Giriş Kayıt
Ted Absher

Ted Absher


Ted Absher,

Diğer Bir İsmi: Ted Abisher
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Müzik Çeşitli 6.0 33
2015 Müzik Çeşitli    
2013 Komedi Çeşitli    
2012 Komedi Çeşitli    
2011 Çeşitli    
2011 Komedi Çeşitli    
2011 Dram Çeşitli 7.6 424
2010 Çeşitli    
2009 Çeşitli    
2000 Macera Çeşitli 7.0 18,238
Film Altyazıları
Rogue One (6,620) Resident Evil: The Final Chapter (3,409) Brimstone (3,284) Assassin's Creed (2,687) Split (2,389) The Great Wall (1,581) The Institute (1,427) Paterson (1,126) Passengers (1,100) Collateral Beauty (1,002)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017