Giriş Kayıt
Ted Absher

Ted Absher


Ted Absher,

Diğer Bir İsmi: Ted Abisher
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

69. Emmy Ödülleri
2017 Taşıma Bölümü 5.0 194
2016 Müzik Çeşitli 6.0 33
2015 Müzik Çeşitli    
2015 Müzik Çeşitli 8.3 28
2013 Komedi Çeşitli    
2012 Komedi Çeşitli    
2011 Çeşitli 5.4 392
2011 Komedi Çeşitli    
2011 Dram Çeşitli 7.6 424
2010 Çeşitli 5.4 214
2009 Çeşitli 5.8 454
2000 Macera Çeşitli 7.0 18,775
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017