Giriş Kayıt
Seok-jin Ha

Seok-jin Ha (35)


Oyuncu

Seok-jin Ha, 10 Şubat 1982 Güney Kore doğumlu oyuncu. Honsoolnamnyeo (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1982
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Kova
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Oyuncu    
2016 Oyuncu 7.7 15
2016 Komedi Oyuncu 7.2 85
2015 Dram Oyuncu    
2013 Romantik Oyuncu 6.8 13

Shark
2013 Dram Oyuncu 8.3 62
2010 28 Oyuncu    
2009 Oyuncu    
2009 Oyuncu    
2008 26 Romantik Oyuncu 5.8 33
2007 25 Komedi Oyuncu 6.4 125
2007 Dram Oyuncu 6.8 23
2007 Oyuncu    
2006 24 Komedi Oyuncu 6.0 907

Çıkışta Görüşürüz
2006 24 Komedi Oyuncu 6.7 377
2005 Komedi Oyuncu 5.7 15
2005 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017