Giriş Kayıt
Deepak Raai Sharma

Deepak Raai Sharma


Yapımcı

Deepak Raai Sharma, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Deepak Sharma
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Yapımcı 5.1 499
2009 Suç Yapımcı 5.3 445
2007 Dram Yapımcı 5.3 6,033
2005 Romantik Yapımcı 7.6 4,995
2002 Biyografi Yapımcı 5.1 482
2001 Aksiyon Yapımcı 5.2 1,611
Film Altyazıları
Live by Night (12,392) Resident Evil: The Final Chapter (5,870) Why Him? (5,095) Rogue One (3,946) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,966) Hidden Figures (2,954) Paterson (2,173) Allied (2,165) Split (2,150)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,042) The 100 (3,694) Legion (3,148) Into the Badlands (2,838) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,261) Arrow (2,018) Vikings (1,833) The Expanse (1,763) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017