Giriş Kayıt
Deepak Raai Sharma

Deepak Raai Sharma


Yapımcı

Deepak Raai Sharma, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Deepak Sharma
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Yapımcı 5.1 499
2009 Suç Yapımcı 5.3 445
2007 Dram Yapımcı 5.3 6,033
2005 Romantik Yapımcı 7.6 4,995
2002 Biyografi Yapımcı 5.1 482
2001 Aksiyon Yapımcı 5.2 1,611
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,209) Passengers (8,514) Doctor Strange (4,798) Arrival (3,599) Assassin's Creed (2,976) Allied (2,796) Fences (2,731) Hacksaw Ridge (2,281) Moana (1,855) Nocturnal Animals (1,445)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,555) Legion (8,527) The 100 (8,188) Taboo (7,091) The Big Bang Theory (5,846) Arrow (4,781) Black Sails (3,909) Vikings (3,438) The Expanse (3,408) The Flash (3,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017