Giriş Kayıt
Deepak Raai Sharma

Deepak Raai Sharma


Yapımcı

Deepak Raai Sharma, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Deepak Sharma
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Yapımcı 5.1 499
2009 Suç Yapımcı 5.3 445
2007 Dram Yapımcı 5.3 6,033
2005 Romantik Yapımcı 7.6 4,995
2002 Biyografi Yapımcı 5.1 482
2001 Aksiyon Yapımcı 5.2 1,611
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,124) Den of Thieves (2,958) Maze Runner: The Death Cure (2,741) Winchester (2,486) Hostiles (2,261) 12 Strong (1,792) A martfüi rém (1,687) The Commuter (1,321) Bleeding Steel (1,242) Submergence (1,183)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,331) Supernatural (4,680) The Big Bang Theory (3,303) Gotham (2,776) The Terror (2,749) Arrow (2,321) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,285) The Flash (1,926) Krypton (1,668) Legion (1,656)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018