Giriş Kayıt
Lissa Lauria

Lissa Lauria


Oyuncu, Müzisyen

New York, USA, New York, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. Spare Change (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: New York, USA
Doğum Yeri: New York, ABD
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Müzik    
2012 Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 2.7 1,488
2009 Dram Oyuncu 6.6 63
2009 Komedi Oyuncu 5.7 82
2009 Macera Müzik 4.9 627
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017