Giriş Kayıt
Lissa Lauria

Lissa Lauria


Oyuncu, Müzisyen

New York, USA, New York, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. Spare Change (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: New York, USA
Doğum Yeri: New York, ABD
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Müzik    
2012 Müzik Oyuncu 7.3 176
2011 Komedi Oyuncu 2.7 1,488
2009 Dram Oyuncu 6.6 63
2009 Komedi Oyuncu 5.7 82
2009 Macera Müzik 4.9 627
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017