Giriş Kayıt
Michal Zelenka

Michal Zelenka (41)


Oyuncu

Michal Zelenka, 18 Kasım 1975 Lidice, Çekoslavakya (now Çek Cumhuriyeti) doğumlu oyuncu. "Horákovi" (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Kasım 1975
Doğum Yeri: Lidice, Çekoslavakya (now Çek Cumhuriyeti)
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 40 Komedi Oyuncu 5.6 114

44. Çocuk
2015 40 Suç Oyuncu 6.5 49,661
2011 36 Dram Oyuncu 7.0 899
2009 Komedi Oyuncu 7.3 86
2005 30 Dram Oyuncu 6.0 146

Koyu Mavi Dünya
2001 26 Savaş Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,570) Rick and Morty (4,750) The Strain (3,174) The Defenders (2,130) Preacher (2,030) Suits (1,815) The Last Ship (1,659) Mr. Mercedes (1,376) Fargo (1,151) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017