Giriş Kayıt
James McMann

James McMann (51)


Oyuncu

James McMann, 07 Aralık 1965 Austin, Texas, ABD doğumlu oyuncu. The Middle (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Aralık 1965
Doğum Yeri: Austin, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: James R. McMann
Burcu: Yay
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Siyahın Elli Tonu
2016 51 Komedi Oyuncu 3.5 13,206
2013 48 Komedi Oyuncu 6.6 4,249
2011 46 Komedi Oyuncu 5.0 1,268
2009 Komedi Oyuncu 7.5 35,248
2008 43 Dram Oyuncu 6.0 87
2007 42 Komedi Oyuncu 6.1 1,289
2007 Dram Oyuncu    
2006 41 Aksiyon Çeşitli 7.0 253,871

Benim Adım Earl
2005 Komedi Oyuncu 7.8 85,963
2005 Komedi Oyuncu 7.9 119,070

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 23,540
1999 Dram Oyuncu 8.8 47,963
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (4,823) Kidnap (4,671) Beauty and the Beast (3,228) Contratiempo (1,742) The Fate of the Furious (1,658) Redivider (1,437) Dangal (1,302) The Boss Baby (1,210) The Great Wall (1,092) Get Out (956)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,105) Better Call Saul (6,757) American Gods (6,449) Lucifer (4,816) Twin Peaks (4,482) Into the Badlands (3,864) Supernatural (3,668) Gotham (3,555) Fargo (2,975) 12 Monkeys (2,906)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017