Giriş Kayıt
Branca Messina

Branca Messina


Oyuncu

Branca Messina, Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 6.6 93
2010 Komedi Oyuncu 4.8 585

Mavi Gözler
2009 Dram Oyuncu 7.0 390

Tesadüf Değil
2007 Oyuncu 7.1 668
2005 Dram Oyuncu 6.3 33
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (5,971) Rogue One (4,801) Split (3,450) Assassin's Creed (2,442) Brimstone (2,141) Paterson (1,756) Hidden Figures (1,565) The Institute (1,545) The Great Wall (1,202) Passengers (1,072)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,812) Legion (6,879) Arrow (3,685) Legends of Tomorrow (2,146) Into the Badlands (2,078) The Blacklist (1,656) Vikings (1,565) Black Sails (1,538) Game of Thrones (1,422) 24: Legacy (1,410)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017