Giriş Kayıt
Hiro Mizushima

Hiro Mizushima (33)


Oyuncu

Saito Tomohiro, 13 Nisan 1984 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu. Black Butler (2014), Beck (2010), (2007) Yakışıklılar Cenneti (2007), (2006) Love Com (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Saito Tomohiro
Doğum Tarihi: 13 Nisan 1984
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Black Butler
2014 30 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,080
2012 Komedi Oyuncu 7.3 56,111
2010 26 Dram Oyuncu 7.1 680
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 118
2009 Dram Oyuncu 7.6 311
2009 25 Komedi Oyuncu 6.7 199

Mei-chan' in Kahyası
2009 Komedi Oyuncu 6.9 183
2008 24 Komedi Oyuncu 6.1 61

Absolute Boyfriend
2008 Komedi Oyuncu 7.8 339

Aşkın 100 Hâli
2008 Oyuncu    

Yakışıklılar Cenneti
2007 Komedi Oyuncu 8.3 898
2007 23 Komedi Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2006 22 Komedi Oyuncu 6.5 745
2002 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017