Giriş Kayıt
Don Le

Don Le (34)


Oyuncu, Yapımcı

Don Le, 19 Eylül 1983 Houston, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Ölümün ABC'si (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Eylül 1983
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölümün ABC'si
2014 31 Komedi Yapımcı 5.5 5,834
2013 30 Aksiyon Oyuncu 1.7 2,854
2011 28 Dram Yapımcı 7.3 95
2010 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.6 105

Artan Etki
2007 24 Dram Oyuncu 5.0 608

Özgürlük Yazarları
2007 24 Biyografi Oyuncu 7.5 57,882

Gençlik Ateşi: Hep ya da Hiç
2006 23 Komedi Oyuncu 5.7 15,439

Koç Carter
2005 22 Dram Oyuncu 7.3 102,586
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (23,290) Blade Runner 2049 (3,762) Jigsaw (2,671) Geostorm (2,486) Last Flag Flying (1,758) The Man from Earth: Holocene (1,540) Dunkirk (1,434) It (1,114) The Foreigner (1,096) Justice League (875)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,312) Shameless (6,773) Black Mirror (6,283) Star Trek: Discovery (3,803) The Big Bang Theory (3,485) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,259) Supernatural (3,206) The X Files (2,181) The Gifted (2,128) The Blacklist (1,682)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018