Giriş Kayıt
Don Le

Don Le (33)


Oyuncu, Yapımcı

Don Le, 20 Eylül 1983 Houston, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Ölümün ABC'si (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Eylül 1983
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölümün ABC'si
2014 31 Komedi Yapımcı 5.5 5,834
2013 30 Aksiyon Oyuncu 1.7 2,854
2011 28 Dram Yapımcı 7.3 95
2010 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.6 105

Artan Etki
2007 24 Dram Oyuncu 5.0 608

Özgürlük Yazarları
2007 24 Biyografi Oyuncu 7.5 55,074

Gençlik Ateşi: Hep ya da Hiç
2006 23 Komedi Oyuncu 5.7 13,205

Koç Carter
2005 22 Dram Oyuncu 7.2 97,240
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,797) Live by Night (6,301) Hidden Figures (5,496) Rogue One (4,943) Split (4,613) Paterson (3,844) Assassin's Creed (3,812) Patriots Day (3,613) Allied (3,379) Passengers (1,533)
Dizi Altyazıları
Legion (9,133) Arrow (5,406) The 100 (3,349) The Flash (3,309) The Expanse (3,037) Colony (2,410) Designated Survivor (2,223) Vikings (1,874) The Last Kingdom (1,860) The Originals (1,822)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017