Giriş Kayıt
Curtis Dickie

Curtis Dickie (33)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Curtis Dickie, 29 Eylül 1983 Pembroke, Ontario, Kanada doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu. Kader Günü (2011), Kanlı Yaz (2009), The Secret Life of Marilyn Monroe (2015), Gooby (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Eylül 1983
Doğum Yeri: Pembroke, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Young Curtis | Rufus
Takma İsmi: Rufus
Burcu: Terazi
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 32 Biyografi Kameraman 9.1 43

12 Maymun
2015 Macera Kameraman 7.6 24,105
2015 Biyografi Kameraman 7.0 647
2014 31 Korku Kameraman 5.5 5,726

Palyaço
2014 31 Dram Kameraman 5.7 13,700
2014 31 Komedi Kameraman 5.1 1,098
2014 31 Komedi Kameraman    
2013 30 Dram Kameraman 4.7 114

Göster Gününü 2
2013 30 Aksiyon Kameraman 6.6 212,736

Kusursuz Patron
2013 30 Suç Kameraman    
2013 Korku Kameraman 7.3 29,641

Çatı Katı
2013 30 Dram Kameraman 5.5 3,416

Siber Savaş
2012 Gerilim Kameraman 6.5 449

Sokağın Sonundaki Ev
2012 29 Korku Kameraman 5.6 60,686
2012 29 Dram Görüntü Yönetmeni 4.8 25
2012 29 Komedi Kameraman    
2012 29 Gerilim Kameraman    

Kader Günü
2011 28 Aksiyon Kameraman 5.2 10,933
2011 28 Gerilim Kameraman    
2011 28 Bilim-Kurgu Kameraman    
2011 28 Gerilim Kameraman 4.4 26
2011 28 Aksiyon Kameraman 4.4 2,106
2010 27 Gerilim Kameraman    
2010 27 Suç Kameraman 4.4 789

Kutuptaki Patlama
2010 27 Bilim-Kurgu Kameraman 3.9 2,883
2010 27 Suç Kameraman 4.3 325

Kanlı Yaz
2009 26 Korku Kameraman 4.4 2,731
2009 26 Suç Oyuncu
Kameraman
   
2009 26 Dram Kameraman    
2009 26 Suç Kameraman    

Karnaval
2009 26 Fantastik Kameraman    
2009 26 Aile Kameraman 3.4 533
2009 26 Dram Kameraman    

Genç Ölüm
2008 25 Dram Kameraman    
2008 25 Suç Kameraman    
2008 25 Dram Kameraman 4.9 262
2008 25 Suç Kameraman    
2008 25 Suç Kameraman    
2007 24 Suç Kameraman    
2007 24 Komedi Kameraman 5.8 603
2007 24 Suç Kameraman    
2007 24 Suç Kameraman 4.4 366
2006 23 Suç Kameraman    
2006 23 Gerilim Kameraman    
Film Altyazıları
Live by Night (12,392) Resident Evil: The Final Chapter (5,870) Why Him? (5,095) Rogue One (3,946) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,966) Hidden Figures (2,954) Paterson (2,173) Allied (2,165) Split (2,150)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,042) The 100 (3,694) Legion (3,148) Into the Badlands (2,838) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,261) Arrow (2,018) Vikings (1,833) The Expanse (1,763) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017