Giriş Kayıt
Banica Gheorghe

Banica Gheorghe


Dublör, Oyuncu

Banica Gheorghe, dublör, oyuncu. The Godmother (2011), The Timber (2015), (2008) Aynalar (2008), (2013) Sıfır Teorisi (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gheoghre Banica | Gheorghe Banica
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Dublör    
2015 Macera Dublör 5.5 1,311

Sıfır Teorisi
2013 Dram Dublör 6.1 37,660

Korku Gecesi 2: Yeni Kan
2013 Komedi Oyuncu    

Kasabadaki Ölü
2013 Aksiyon Dublör    
2013 Komedi Dublör    
2013 Aksiyon Dublör 3.8 1,321

Kurşunlar Arasında
2012 Aksiyon Dublör 6.1 12,052
2011 Komedi Dublör 5.4 907
2008 Komedi Dublör    

Aynalar
2008 Korku Dublör 6.2 90,446

Anaconda 3: Varoluş
2008 Aksiyon Oyuncu    
2005 Aksiyon Dublör
Oyuncu
2.9 31,145

Keskin Nişancı
2005 Aksiyon Dublör    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017