Giriş Kayıt
Banica Gheorghe

Banica Gheorghe


Dublör, Oyuncu

Banica Gheorghe, dublör, oyuncu. The Godmother (2011), The Timber (2015), (2008) Aynalar (2008), (2013) Sıfır Teorisi (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gheoghre Banica | Gheorghe Banica
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Dublör 6.5 174
2015 Macera Dublör 5.5 1,311

Sıfır Teorisi
2013 Dram Dublör 6.1 39,971

Korku Gecesi 2: Yeni Kan
2013 Komedi Oyuncu    

Kasabadaki Ölü
2013 Aksiyon Dublör 4.8 4,276
2013 Komedi Dublör    
2013 Aksiyon Dublör 3.8 1,321

Kurşunlar Arasında
2012 Aksiyon Dublör 6.1 12,552
2011 Komedi Dublör 5.4 907
2008 Komedi Dublör    

Aynalar
2008 Korku Dublör 6.2 93,832

Anaconda 3: Varoluş
2008 Aksiyon Oyuncu 2.8 5,977
2005 Aksiyon Dublör
Oyuncu
2.9 31,886

Keskin Nişancı
2005 Aksiyon Dublör    
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018