Giriş Kayıt
Sarah Ault

Sarah Ault


Makyaj, Oyuncu

Sarah Ault, makyaj, oyuncu. 96 Saat (2008), Tezgahtarlar II (2006), Arızalı Çiftler (2009), Rüya Kızlar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 7.9 306
2016 Komedi Makyaj 7.0 6,077
2014 Aksiyon Makyaj 5.7 18,295
2013 Komedi Makyaj 6.6 4,249
2011 Komedi Makyaj 6.0 7,168

Eski Eş
2011 Komedi Makyaj 6.8 4,339
2009 Dram Makyaj 7.2 261

Arızalı Çiftler
2009 Komedi Makyaj 5.5 89,072

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 331,872
2008 Dram Makyaj 7.1 127

Kadavra
2008 Suç Makyaj 6.0 28,076

96 Saat
2008 Aksiyon Makyaj 7.8 515,038

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Makyaj 7.6 71,794
2007 Komedi Makyaj 6.8 58,777

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Makyaj 6.5 195,330
2007 Korku Makyaj 5.2 2,080

Yüzde Yüz Canlı
2007 Dram Makyaj 5.9 4,417
2007 Dram Makyaj 7.7 22,090

Rüya Kızlar
2006 Dram Makyaj 6.5 61,003

Tezgahtarlar II
2006 Komedi Oyuncu
Makyaj
7.4 120,274
2005 Dram Makyaj 8.2 4,255
2005 Komedi Makyaj 7.9 122,932
2005 Game-Show Makyaj 6.8 9,432
2002 Game-Show Makyaj 4.2 19,942
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018