Giriş Kayıt
Sarah Ault

Sarah Ault


Makyaj, Oyuncu

Sarah Ault, makyaj, oyuncu. 96 Saat (2008), Tezgahtarlar II (2006), Arızalı Çiftler (2009), Rüya Kızlar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 7.9 306
2016 Komedi Makyaj 7.0 6,341
2014 Aksiyon Makyaj 5.7 18,980
2013 Komedi Makyaj 6.6 4,249
2011 Komedi Makyaj 6.0 7,368

Eski Eş
2011 Komedi Makyaj 6.8 4,339
2009 Dram Makyaj 7.2 261

Arızalı Çiftler
2009 Komedi Makyaj 5.5 90,497

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 337,230
2008 Dram Makyaj 7.1 127

Kadavra
2008 Suç Makyaj 6.0 28,524

96 Saat
2008 Aksiyon Makyaj 7.8 520,883

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Makyaj 7.6 72,591
2007 Komedi Makyaj 6.8 60,300

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Makyaj 6.5 198,130
2007 Korku Makyaj 5.2 2,080

Yüzde Yüz Canlı
2007 Dram Makyaj 5.9 4,417
2007 Dram Makyaj 7.7 22,284

Rüya Kızlar
2006 Dram Makyaj 6.5 61,961

Tezgahtarlar II
2006 Komedi Oyuncu
Makyaj
7.4 121,376
2005 Dram Makyaj 8.2 4,255
2005 Komedi Makyaj 7.9 124,536
2005 Game-Show Makyaj 6.8 9,500
2002 Game-Show Makyaj 4.2 20,190
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018