Giriş Kayıt
Sarah Ault

Sarah Ault


Makyaj, Oyuncu

Sarah Ault, makyaj, oyuncu. 96 Saat (2008), Tezgahtarlar II (2006), Arızalı Çiftler (2009), Rüya Kızlar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 6.9 5,342
2014 Aksiyon Makyaj 5.7 16,987
2013 Komedi Makyaj 6.6 4,249
2011 Komedi Makyaj 6.0 6,795

Eski Eş
2011 Komedi Makyaj 6.8 4,339
2009 Dram Makyaj 7.2 261

Arızalı Çiftler
2009 Komedi Makyaj 5.5 86,471

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 321,662
2008 Dram Makyaj 7.1 127

Kadavra
2008 Suç Makyaj 6.0 27,550

96 Saat
2008 Aksiyon Makyaj 7.8 503,220

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Makyaj 7.6 70,336
2007 Komedi Makyaj 6.7 57,575

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Makyaj 6.5 190,010
2007 Korku Makyaj    

Yüzde Yüz Canlı
2007 Dram Makyaj 5.9 4,417
2007 Dram Makyaj 7.7 21,792

Rüya Kızlar
2006 Dram Makyaj 6.5 59,005

Tezgahtarlar II
2006 Komedi Oyuncu
Makyaj
7.4 118,166
2005 Dram Makyaj 8.2 4,255
2005 Komedi Makyaj 7.9 119,128
2005 Game-Show Makyaj 6.8 9,229
2002 Game-Show Makyaj 4.2 19,780
Dizi Altyazıları
American Gods (6,735) Fargo (6,442) Arrow (6,046) The Flash (5,178) The 100 (4,539) The Blacklist (3,875) 12 Monkeys (3,770) Better Call Saul (3,452) Supernatural (3,210) Game of Thrones (3,110)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017