Giriş Kayıt
Sarah Ault

Sarah Ault


Makyaj, Oyuncu

Sarah Ault, makyaj, oyuncu. 96 Saat (2008), Tezgahtarlar II (2006), Arızalı Çiftler (2009), Rüya Kızlar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 7.0 5,811
2014 Aksiyon Makyaj 5.7 17,525
2013 Komedi Makyaj 6.6 4,249
2011 Komedi Makyaj 6.0 6,983

Eski Eş
2011 Komedi Makyaj 6.8 4,339
2009 Dram Makyaj 7.2 261

Arızalı Çiftler
2009 Komedi Makyaj 5.5 87,636

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 327,283
2008 Dram Makyaj 7.1 127

Kadavra
2008 Suç Makyaj 6.0 27,550

96 Saat
2008 Aksiyon Makyaj 7.8 508,876

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Makyaj 7.6 71,032
2007 Komedi Makyaj 6.7 58,180

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Makyaj 6.5 192,766
2007 Korku Makyaj    

Yüzde Yüz Canlı
2007 Dram Makyaj 5.9 4,417
2007 Dram Makyaj 7.7 21,938

Rüya Kızlar
2006 Dram Makyaj 6.5 59,930

Tezgahtarlar II
2006 Komedi Oyuncu
Makyaj
7.4 119,245
2005 Dram Makyaj 8.2 4,255
2005 Komedi Makyaj 7.9 121,291
2005 Game-Show Makyaj 6.8 9,400
2002 Game-Show Makyaj 4.2 19,867
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017