Giriş Kayıt
Sarah Ault

Sarah Ault


Makyaj, Oyuncu

Sarah Ault, makyaj, oyuncu. 96 Saat (2008), Tezgahtarlar II (2006), Arızalı Çiftler (2009), Rüya Kızlar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 6.9 4,841
2014 Aksiyon Makyaj 5.7 16,536
2013 Komedi Makyaj 6.6 4,249
2011 Komedi Makyaj 6.0 6,654

Eski Eş
2011 Komedi Makyaj 6.8 4,339
2009 Dram Makyaj 7.2 261

Arızalı Çiftler
2009 Komedi Makyaj 5.5 85,559

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 316,725
2008 Dram Makyaj 7.1 127

Kadavra
2008 Suç Makyaj 6.0 27,346

96 Saat
2008 Aksiyon Makyaj 7.8 498,366

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Makyaj 7.6 69,668
2007 Komedi Makyaj 6.7 57,014

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Makyaj 6.5 187,809
2007 Korku Makyaj    

Yüzde Yüz Canlı
2007 Dram Makyaj 5.9 4,417
2007 Dram Makyaj 7.7 21,659

Rüya Kızlar
2006 Dram Makyaj 6.5 58,138

Tezgahtarlar II
2006 Komedi Oyuncu
Makyaj
7.4 117,260
2005 Dram Makyaj 8.2 4,255
2005 Komedi Makyaj 7.9 116,734
2005 Game-Show Makyaj 6.8 8,939
2002 Game-Show Makyaj 4.2 19,493
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (14,671) Passengers (8,893) Doctor Strange (5,219) Arrival (3,943) Fences (3,323) Assassin's Creed (3,235) Allied (3,036) Hacksaw Ridge (2,560) Moana (2,049) Forushande (1,658)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,907) Taboo (9,013) The 100 (8,950) Legion (8,783) The Big Bang Theory (6,336) Black Sails (5,736) Arrow (5,066) Vikings (3,868) The Flash (3,572) The Expanse (3,558)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017