Giriş Kayıt
Sarah Ault

Sarah Ault


Makyaj, Oyuncu

Sarah Ault, makyaj, oyuncu. 96 Saat (2008), Tezgahtarlar II (2006), Arızalı Çiftler (2009), Rüya Kızlar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 6.9 4,944
2014 Aksiyon Makyaj 5.7 16,709
2013 Komedi Makyaj 6.6 4,249
2011 Komedi Makyaj 6.0 6,695

Eski Eş
2011 Komedi Makyaj 6.8 4,339
2009 Dram Makyaj 7.2 261

Arızalı Çiftler
2009 Komedi Makyaj 5.5 85,851

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 318,161
2008 Dram Makyaj 7.1 127

Kadavra
2008 Suç Makyaj 6.0 27,550

96 Saat
2008 Aksiyon Makyaj 7.8 500,287

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Makyaj 7.6 69,916
2007 Komedi Makyaj 6.7 57,249

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Makyaj 6.5 188,617
2007 Korku Makyaj    

Yüzde Yüz Canlı
2007 Dram Makyaj 5.9 4,417
2007 Dram Makyaj 7.7 21,710

Rüya Kızlar
2006 Dram Makyaj 6.5 58,495

Tezgahtarlar II
2006 Komedi Oyuncu
Makyaj
7.4 117,575
2005 Dram Makyaj 8.2 4,255
2005 Komedi Makyaj 7.9 117,621
2005 Game-Show Makyaj 6.8 8,939
2002 Game-Show Makyaj 4.2 19,493
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017