Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Sarah Ault

Sarah Ault


Makyaj, Oyuncu

Sarah Ault, makyaj, oyuncu. 96 Saat (2008), Tezgahtarlar II (2006), Arızalı Çiftler (2009), Rüya Kızlar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 6.9 4,710
2014 Aksiyon Makyaj 5.6 16,288
2013 Komedi Makyaj 6.6 4,249
2011 Komedi Makyaj 6.0 6,576

Eski Eş
2011 Komedi Makyaj 6.8 4,327
2009 Dram Makyaj 7.2 261

Arızalı Çiftler
2009 Komedi Makyaj 5.5 85,146

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 314,815
2008 Dram Makyaj 7.1 127

Kadavra
2008 Suç Makyaj 6.0 27,338

96 Saat
2008 Aksiyon Makyaj 7.8 495,495

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Makyaj 7.6 69,268
2007 Komedi Makyaj 6.7 56,648

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Makyaj 6.5 186,721
2007 Korku Makyaj    

Yüzde Yüz Canlı
2007 Dram Makyaj 5.9 4,417
2007 Dram Makyaj 7.7 21,586

Rüya Kızlar
2006 Dram Makyaj 6.5 57,577

Tezgahtarlar II
2006 Komedi Oyuncu
Makyaj
7.4 116,760
2005 Dram Makyaj 8.2 4,255
2005 Komedi Makyaj 7.9 115,507
2005 Game-Show Makyaj 6.8 8,939
2002 Game-Show Makyaj 4.2 19,493
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017