Giriş Kayıt
Sôgen Tanaka

Sôgen Tanaka


Oyuncu

Sôgen Tanaka, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hınzır Öpücük: Tokyo'da Aşk
2013 Komedi Oyuncu 8.5 96
2010 Aksiyon Oyuncu 7.2 397
2007 Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 7.3 1,085
2006 Aksiyon Oyuncu 6.0 211
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,970) Stronger (5,352) The Foreigner (4,235) Flatliners (3,688) Dunkirk (2,998) Beyond Skyline (2,148) American Made (1,977) Kingsman: The Golden Circle (1,734) Loving Vincent (1,694) It (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017