Giriş Kayıt
Sôgen Tanaka

Sôgen Tanaka


Oyuncu

Sôgen Tanaka, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hınzır Öpücük: Tokyo'da Aşk
2013 Komedi Oyuncu 8.5 96
2010 Aksiyon Oyuncu 7.2 397
2007 Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 7.3 1,085
2006 Aksiyon Oyuncu 6.0 211
Dizi Altyazıları
The Flash (8,469) Better Call Saul (6,644) Lucifer (3,802) American Gods (3,592) Gotham (3,494) Twin Peaks (3,123) Fargo (2,895) The 100 (2,637) Supernatural (2,421) 12 Monkeys (2,375)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017