Giriş Kayıt
Francis Benhamou

Francis Benhamou


Oyuncu

Francis Benhamou, oyuncu. Arranged (2007) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.68 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cennette Sorun Var
2017 Aksiyon Oyuncu 4.3 18,872
2016 Komedi Oyuncu 5.6 236
2016 Dram Oyuncu    

Bana Bak Philip
2014 Komedi Oyuncu 6.3 4,745
2013 Komedi Oyuncu 6.5 9,411
2013 Dram Oyuncu 6.0 247
2011 Komedi Oyuncu 5.7 1,000
2009 Romantik Oyuncu 6.2 1,202
2007 Biyografi Oyuncu 6.6 156
2007 Komedi Oyuncu 7.5 2,344

Hayali Kahramanlar
2004 Komedi Oyuncu 7.3 8,746
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017