Giriş Kayıt
Pol Gutierrez

Pol Gutierrez


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Pol Gutierrez, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Pol Gutiérrez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 1,603
2014 Belgesel Çeşitli 7.4 2,240
2014 Dram Çeşitli 6.7 314

Duyarsız
2012 Fantastik Yapımcı 6.2 2,635

Ölümcül Arayış
2011 Korku Çeşitli 3.7 1,053
2011 Dram Yapımcı 6.3 73

Julia'nın Gözleri
2010 Korku Yapımcı
Çeşitli
6.7 22,311
2010 Komedi Yapımcı 8.2 62
2009 Komedi Yapımcı 6.2 833
2008 Çeşitli 6.6 415

Kiralık
2006 Korku Çeşitli    
Dizi Altyazıları
The Flash (8,326) Better Call Saul (6,562) Lucifer (3,712) American Gods (3,512) Gotham (3,461) Twin Peaks (3,100) Fargo (2,679) The 100 (2,527) Supernatural (2,370) 12 Monkeys (2,301)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017