Giriş Kayıt
India Osborne

India Osborne


Görsel Efekt, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

India Osborne, görsel efekt, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: India Osborne-Buffin
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kingsman: Altın Çember
2017 Aksiyon Görsel Efekt    

İkiz Tepeler
2017 Suç Görsel Efekt 9.0 11,168

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 130,269

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 71,799

Istakoz
2015 Komedi Görsel Efekt
7.1 123,705

Gece Takibi
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 83,424

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 150,939

Kingsman: Gizli Servis
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 443,435
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 318

Büyük Usta
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 26,055
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 52,176

Tuhaf Thomas
2013 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.9 38,882

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Çeşitli 7.9 473,642

Zeytin
2012 Macera Yapımcı 6.6 1,291

Karanlık Saat
2011 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.9 51,203
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Görsel Efekt
7.0 574,032

Paris'ten Sevgilerle
2010 Aksiyon Yapımcı 6.5 101,224

Boşluk
2009 Dram Çeşitli 7.3 50,541

Sır
2007 Dram Yapımcı 6.4 3,131
2006 Aksiyon Çeşitli 5.7 30,009

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Çeşitli 6.3 165,247

Taşıyıcı
2002 Aksiyon Çeşitli 6.8 249,658

Ejderin Öpücüğü
2001 Aksiyon Çeşitli 6.6 54,849
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017