Giriş Kayıt
India Osborne

India Osborne


Görsel Efekt, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

India Osborne, görsel efekt, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: India Osborne-Buffin
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kingsman: Altın Çember
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 179,644

İkiz Tepeler
2017 Suç Görsel Efekt 8.5 34,104

Amerikan Tanrıları
2017 Dram Görsel Efekt 8.1 46,855

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 145,077

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 84,690

Istakoz
2015 Komedi Görsel Efekt
7.1 151,992

Gece Takibi
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 89,064

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 158,821

Kingsman: Gizli Servis
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 506,487
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 318

Büyük Usta
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 27,365
2013 Macera Görsel Efekt 7.4 53,831

Tuhaf Thomas
2013 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.9 41,386

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Çeşitli 7.9 502,938

Zeytin
2012 Macera Yapımcı 6.6 1,291

Karanlık Saat
2011 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.9 53,393
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Görsel Efekt
7.0 622,840

Paris'ten Sevgilerle
2010 Aksiyon Yapımcı 6.5 104,001

Boşluk
2009 Dram Çeşitli 7.3 54,999

Sır
2007 Dram Yapımcı 6.4 3,131
2006 Aksiyon Çeşitli 5.7 31,220

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Çeşitli 6.3 172,314

Taşıyıcı
2002 Aksiyon Çeşitli 6.8 259,362

Ejderin Öpücüğü
2001 Aksiyon Çeşitli 6.6 56,479
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018