Giriş Kayıt
India Osborne

India Osborne


Görsel Efekt, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

India Osborne, görsel efekt, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: India Osborne-Buffin
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Görsel Efekt    

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 124,210

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 69,415

Istakoz
2015 Komedi Görsel Efekt
7.1 119,399

Gece Takibi
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 82,454

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 149,419

Kingsman: Gizli Servis
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 436,592
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 318

Büyük Usta
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 25,493
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 51,810

Tuhaf Thomas
2013 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.9 38,312

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Çeşitli 7.9 469,277

Zeytin
2012 Macera Yapımcı 6.6 1,291

Karanlık Saat
2011 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.9 50,857
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Görsel Efekt
7.0 568,002

Paris'ten Sevgilerle
2010 Aksiyon Yapımcı 6.5 100,683

Boşluk
2009 Dram Çeşitli 7.3 49,811

Sır
2007 Dram Yapımcı 6.4 3,131
2006 Aksiyon Çeşitli 5.7 29,705

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Çeşitli 6.3 163,869

Taşıyıcı
2002 Aksiyon Çeşitli 6.8 247,854

Ejderin Öpücüğü
2001 Aksiyon Çeşitli 6.6 54,577
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017