Giriş Kayıt
India Osborne

India Osborne


Görsel Efekt, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

India Osborne, görsel efekt, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: India Osborne-Buffin
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Görsel Efekt    

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 119,488

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 67,293

Istakoz
2015 Komedi Görsel Efekt
7.1 116,135

Gece Takibi
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 81,771

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 148,296

Kingsman: Gizli Servis
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 431,675
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 318

Büyük Usta
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 25,493
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 51,411

Tuhaf Thomas
2013 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.9 38,031

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Çeşitli 7.9 465,873

Zeytin
2012 Macera Yapımcı 6.6 1,291

Karanlık Saat
2011 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.9 50,632
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Görsel Efekt
7.0 563,858

Paris'ten Sevgilerle
2010 Aksiyon Yapımcı 6.5 100,277

Boşluk
2009 Dram Çeşitli 7.3 49,272

Sır
2007 Dram Yapımcı 6.4 3,131
2006 Aksiyon Çeşitli 5.7 29,699

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Çeşitli 6.3 162,910

Taşıyıcı
2002 Aksiyon Çeşitli 6.8 246,471

Ejderin Öpücüğü
2001 Aksiyon Çeşitli 6.6 54,372
Film Altyazıları
Rogue One (7,649) Resident Evil: The Final Chapter (6,602) Brimstone (3,575) Split (3,471) Assassin's Creed (3,358) Paterson (1,966) The Great Wall (1,825) The Institute (1,563) Hidden Figures (1,525) Passengers (1,374)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,146) Legion (7,235) Arrow (3,985) Into the Badlands (3,536) Black Sails (2,653) Legends of Tomorrow (2,217) Vikings (2,085) 24: Legacy (1,936) Game of Thrones (1,815) Iron Fist (1,792)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017