Giriş Kayıt
India Osborne

India Osborne


Görsel Efekt, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

India Osborne, görsel efekt, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: India Osborne-Buffin
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kingsman: Altın Çember
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 81,594

İkiz Tepeler
2017 Suç Görsel Efekt 8.6 27,659

Amerikan Tanrıları
2017 Dram Görsel Efekt 8.2 40,250

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 139,340

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 78,571

Istakoz
2015 Komedi Görsel Efekt
7.1 136,513

Gece Takibi
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 86,176

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 154,904

Kingsman: Gizli Servis
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 480,603
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 318

Büyük Usta
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 26,780
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 53,031

Tuhaf Thomas
2013 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.9 40,116

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Çeşitli 7.9 487,907

Zeytin
2012 Macera Yapımcı 6.6 1,291

Karanlık Saat
2011 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.9 52,023
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Görsel Efekt
7.0 594,811

Paris'ten Sevgilerle
2010 Aksiyon Yapımcı 6.5 102,682

Boşluk
2009 Dram Çeşitli 7.3 52,690

Sır
2007 Dram Yapımcı 6.4 3,131
2006 Aksiyon Çeşitli 5.7 30,644

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Çeşitli 6.3 168,973

Taşıyıcı
2002 Aksiyon Çeşitli 6.8 254,845

Ejderin Öpücüğü
2001 Aksiyon Çeşitli 6.6 55,507
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,139) Dunkirk (4,009) Stronger (3,014) It (2,226) Mother! (1,524) American Made (1,509) Loving Vincent (1,432) Kingsman: The Golden Circle (1,392) Flatliners (685) The Foreigner (665)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,143) Shameless (6,231) Mr. Robot (5,269) Game of Thrones (3,320) Peaky Blinders (2,238) Manhunt: Unabomber (2,176) Lucifer (1,759) Designated Survivor (1,636) Supernatural (1,420) The Big Bang Theory (1,163)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017