Giriş Kayıt
India Osborne

India Osborne


Görsel Efekt, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

India Osborne, görsel efekt, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: India Osborne-Buffin
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Görsel Efekt    

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 116,315

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 65,341

Istakoz
2015 Komedi Görsel Efekt
7.1 111,429

Gece Takibi
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 81,045

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 147,397

Kingsman: Gizli Servis
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 426,668
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 318

Büyük Usta
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 25,493
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 51,121

Tuhaf Thomas
2013 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.9 37,762

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Çeşitli 7.9 462,283

Zeytin
2012 Macera Yapımcı 6.6 1,291

Karanlık Saat
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.9 50,471
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Görsel Efekt
7.0 559,810

Paris'ten Sevgilerle
2010 Aksiyon Yapımcı 6.5 99,892

Boşluk
2009 Dram Çeşitli 7.3 48,793

Sır
2007 Dram Yapımcı 6.4 3,131
2006 Aksiyon Çeşitli 5.7 29,569

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Çeşitli 6.3 162,046

Taşıyıcı
2002 Aksiyon Çeşitli 6.8 245,237

Ejderin Öpücüğü
2001 Aksiyon Çeşitli 6.6 54,229
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,271) Doctor Strange (7,405) Allied (6,829) John Wick: Chapter 2 (6,273) Moana (5,142) Lion (3,733) Arrival (3,532) Forushande (3,321) Hacksaw Ridge (2,517) Split (2,403)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,157) Supernatural (4,948) Vikings (4,765) The Expanse (4,499) Suits (3,828) Sherlock (2,800) The Big Bang Theory (2,742) Blindspot (2,438) Arrow (2,207) Legion (2,117)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017