Giriş Kayıt
Craig Stevenson

Craig Stevenson


Görsel Efekt, Animasyon

Craig Stevenson, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 489,208

Ölüm Çıkmazı
2006 Korku Görsel Efekt 5.1 22,172
2005 Komedi Görsel Efekt 7.6 183,042

Mumya Evi
2005 Korku Görsel Efekt 5.3 97,588

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,283,278

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Animasyon    
Dizi Altyazıları
The Flash (5,049) Black Sails (4,437) Into the Badlands (3,960) Iron Fist (2,753) Vikings (1,851) Legion (1,586) Game of Thrones (1,378) Billions (1,351) Arrow (1,308) The 100 (1,247)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017