Giriş Kayıt
Craig Stevenson

Craig Stevenson


Görsel Efekt, Animasyon

Craig Stevenson, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 511,904

Ölüm Çıkmazı
2006 Korku Görsel Efekt 5.1 23,221
2005 Komedi Görsel Efekt 7.6 189,781

Mumya Evi
2005 Korku Görsel Efekt 5.3 101,166

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,344,779

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Animasyon    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,051) Stronger (4,032) Dunkirk (2,998) Loving Vincent (1,886) American Made (1,596) It (1,553) Flatliners (1,515) Kingsman: The Golden Circle (1,415) Mother! (1,317) The Foreigner (717)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,800) Mr. Robot (6,494) Shameless (5,565) Game of Thrones (3,178) Manhunt: Unabomber (2,729) Peaky Blinders (2,613) Designated Survivor (1,472) Lucifer (1,312) The Big Bang Theory (1,256) Supernatural (1,134)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017