Giriş Kayıt
Craig Stevenson

Craig Stevenson


Görsel Efekt, Animasyon

Craig Stevenson, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 492,631

Ölüm Çıkmazı
2006 Korku Görsel Efekt 5.1 22,634
2005 Komedi Görsel Efekt 7.6 184,098

Mumya Evi
2005 Korku Görsel Efekt 5.3 98,095

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,293,205

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Animasyon    
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,809) Silence (1,872) Personal Shopper (1,644) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (724) The Void (721) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,899) Supernatural (4,689) The Flash (4,493) Arrow (3,940) The Big Bang Theory (3,245) Better Call Saul (2,905) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017