Giriş Kayıt
Craig Stevenson

Craig Stevenson


Görsel Efekt, Animasyon

Craig Stevenson, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 525,222

Ölüm Çıkmazı
2006 Korku Görsel Efekt 5.1 23,221
2005 Komedi Görsel Efekt 7.6 194,358

Mumya Evi
2005 Korku Görsel Efekt 5.3 103,231

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,396,214

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Animasyon 3.3 4,949
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018