Giriş Kayıt
Craig Stevenson

Craig Stevenson


Görsel Efekt, Animasyon

Craig Stevenson, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 503,537

Ölüm Çıkmazı
2006 Korku Görsel Efekt 5.1 22,699
2005 Komedi Görsel Efekt 7.6 187,253

Mumya Evi
2005 Korku Görsel Efekt 5.3 99,712

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,322,218

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Animasyon    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (118,941) The Defenders (5,509) Rick and Morty (3,747) The Strain (2,530) Suits (1,896) The Sinner (1,589) Mr. Mercedes (1,365) Fargo (1,174) Breaking Bad (1,021) Vikings (874)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017