Giriş Kayıt
Craig Stevenson

Craig Stevenson


Görsel Efekt, Animasyon

Craig Stevenson, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 485,488

Ölüm Çıkmazı
2006 Korku Görsel Efekt 5.1 22,172
2005 Komedi Görsel Efekt 7.6 182,138

Mumya Evi
2005 Korku Görsel Efekt 5.3 97,221

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,273,150

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Animasyon    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017