Giriş Kayıt
Inca Leijonborg

Inca Leijonborg (37)


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Inca Leijonborg, 23 Nisan 1980 Stockholm, İsveç doğumlu yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Doğum Tarihi: 23 Nisan 1980
Doğum Yeri: Stockholm, İsveç
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
7.3 652
2013 33 Suç Sanat Bölümü    
2013 33 Suç Sanat Bölümü 5.6 824
2012 32 Gerilim Yapım Tasarımcısı 5.4 218
2011 31 Suç Yapım Tasarımcısı    
2011 31 Suç Yapım Tasarımcısı    
2008 Suç Sanat Bölümü
Yapım Tasarımcısı
6.4 386
2007 27 Komedi Sanat Bölümü 3.5 573
2006 26 Suç Çeşitli 6.1 218
2006 26 Suç Çeşitli    
2006 26 Suç Çeşitli 5.8 348
2006 Dram 0    
2005 25 Suç Çeşitli    
2005 25 Suç Çeşitli    
2005 25 Suç Çeşitli 6.0 517
Film Altyazıları
Gold (4,001) Get Out (2,399) Logan (1,922) La La Land (1,234) The Age of Shadows (1,218) Split (1,216) Rings (1,164) Zashchitniki (1,082) The Great Wall (952) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,029) The Blacklist (3,344) Into the Badlands (2,796) Fargo (2,607) The Last Kingdom (2,513) Doctor Who (2,114) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,528) Vikings (1,527) Supernatural (1,245)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017