Giriş Kayıt
Salvador Ruiz

Salvador Ruiz


Görsel Efekt, Animasyon

Salvador Ruiz, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Marslılar, Annem ve Ben
2011 Animasyon Animasyon 5.4 18,881

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Görsel Efekt 6.8 235,810

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 Animasyon Animasyon 6.8 84,844

Kızıl Uçurum
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 39,791

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 784,016

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 40,591

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 181,207

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 358,682

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 528,273

Deh
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 164,924

Yaratık
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 79,344

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 267,229

Nabız
2006 Korku Görsel Efekt 4.7 25,931

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 253,510

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 582,652
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,973) Hostiles (3,313) Red Sparrow (2,890) Maze Runner: The Death Cure (2,866) Wildling (2,603) 12 Strong (1,934) The Commuter (1,187) Peter Rabbit (858) A Quiet Place (673) Submergence (604)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,488) The Terror (4,993) The Flash (2,559) Legion (2,529) The Crossing (2,130) Supernatural (1,708) The Big Bang Theory (1,644) Vikings (1,617) Lucifer (1,591) Fear the Walking Dead (1,485)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018