Giriş Kayıt
Steven B. Fish II

Steven B. Fish II


Oyuncu, Özel Efekt, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Steven B. Fish II, oyuncu, Özel efekt, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Steven B. Fish
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Bilim-Kurgu Yapım Tasarımcısı    
2007 Aksiyon Özel Efekt    
2007 Korku Özel Efekt
Sanat Yönetmeni
3.3 875
2006 Aksiyon Oyuncu 2.2 875
2005 Aksiyon Oyuncu 2.3 1,458
2005 Korku Oyuncu
Yönetmen Asistanı
2.9 616
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,384) Rogue One (4,988) Split (3,567) Assassin's Creed (2,613) Brimstone (2,210) Paterson (1,900) Hidden Figures (1,804) The Institute (1,558) The Great Wall (1,247) Passengers (1,124)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,943) Legion (7,109) Arrow (3,874) Legends of Tomorrow (2,204) Into the Badlands (2,098) The Blacklist (1,737) Vikings (1,659) Black Sails (1,601) The Expanse (1,568) 24: Legacy (1,510)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017