Giriş Kayıt
Tiffany Shinn

Tiffany Shinn


Yapımcı

Tiffany Shinn, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pastoral Amerika
2016 Suç Çeşitli 6.1 7,124

Lanetli Çocuk
2016 Korku Çeşitli 6.0 51,254

Ölümsüz Aşk
2015 Dram Çeşitli 7.2 112,313
2015 Korku Çeşitli 4.9 10,576
2013 Animasyon Yapımcı    

Kayıp
2012 Dram Çeşitli 5.9 36,185

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 Aksiyon Çeşitli 6.4 127,174

Aşk ve Para
2012 Aksiyon Çeşitli 5.3 35,645

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Çeşitli 7.3 181,689

Pembe Panter 2
2009 Macera Çeşitli 5.6 34,865
Dizi Altyazıları
The Flash (8,469) Better Call Saul (6,644) Lucifer (3,802) American Gods (3,592) Gotham (3,494) Twin Peaks (3,123) Fargo (2,895) The 100 (2,637) Supernatural (2,421) 12 Monkeys (2,375)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017