Giriş Kayıt
Tiffany Shinn

Tiffany Shinn


Yapımcı

Tiffany Shinn, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pastoral Amerika
2016 Suç Çeşitli 6.1 11,197

Lanetli Çocuk
2016 Korku Çeşitli 6.0 60,241

Ölümsüz Aşk
2015 Dram Çeşitli 7.2 126,716
2015 Korku Çeşitli 5.1 15,520
2013 Animasyon Yapımcı    

Kayıp
2012 Dram Çeşitli 5.9 37,624

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 Aksiyon Çeşitli 6.4 133,169

Aşk ve Para
2012 Aksiyon Çeşitli 5.3 37,116

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Çeşitli 7.3 188,997

Pembe Panter 2
2009 Macera Çeşitli 5.6 37,123
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018