Giriş Kayıt
Tiffany Shinn

Tiffany Shinn


Yapımcı

Tiffany Shinn, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pastoral Amerika
2016 Suç Çeşitli 6.1 9,650

Lanetli Çocuk
2016 Korku Çeşitli 6.0 57,166

Ölümsüz Aşk
2015 Dram Çeşitli 7.2 121,064
2015 Korku Çeşitli 5.1 13,399
2013 Animasyon Yapımcı    

Kayıp
2012 Dram Çeşitli 5.9 36,952

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 Aksiyon Çeşitli 6.4 130,740

Aşk ve Para
2012 Aksiyon Çeşitli 5.3 36,406

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Çeşitli 7.3 185,858

Pembe Panter 2
2009 Macera Çeşitli 5.6 35,618
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,172) Stronger (5,480) The Foreigner (4,893) Flatliners (3,953) Dunkirk (3,152) Beyond Skyline (2,364) American Made (2,098) Kingsman: The Golden Circle (1,824) Loving Vincent (1,735) It (1,684)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017