Giriş Kayıt
Tiffany Shinn

Tiffany Shinn


Yapımcı

Tiffany Shinn, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pastoral Amerika
2016 Suç Çeşitli 6.1 6,451

Lanetli Çocuk
2016 Korku Çeşitli 6.0 50,246

Ölümsüz Aşk
2015 Dram Çeşitli 7.2 110,878
2015 Korku Çeşitli 4.6 8,605
2013 Animasyon Yapımcı    

Kayıp
2012 Dram Çeşitli 5.9 36,063

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 Aksiyon Çeşitli 6.4 126,412

Aşk ve Para
2012 Aksiyon Çeşitli 5.3 35,549

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Çeşitli 7.3 180,978

Pembe Panter 2
2009 Macera Çeşitli 5.6 34,841
Film Altyazıları
Gold (4,110) Get Out (2,462) Logan (2,009) La La Land (1,289) The Age of Shadows (1,272) Split (1,262) Rings (1,204) Zashchitniki (1,130) The Great Wall (996) Personal Shopper (984)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,757) The Blacklist (3,418) Into the Badlands (2,918) Fargo (2,681) The Last Kingdom (2,556) Doctor Who (2,143) Vikings (1,637) Game of Thrones (1,630) The Expanse (1,626) Supernatural (1,321)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017