Giriş Kayıt
Hannah Duncan

Hannah Duncan


Oyuncu

Hannah Duncan, oyuncu. Desert Dancer (2014), (2016) Kod Adı: Londra (2016), (2014) Onur (2014), (2016) Trespass Against Us (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 7.3 394
2016 Aksiyon Çeşitli 6.0 1,402

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Çeşitli 5.9 94,789

Onur
2014 Biyografi Çeşitli 7.8 38,780
2014 Biyografi Çeşitli 6.0 1,223

Kanunsuzlar
2007 Aksiyon Oyuncu 5.8 11,391
Film Altyazıları
Passengers (7,159) Doctor Strange (3,610) Assassin's Creed (3,550) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,442) Allied (2,372) Moana (1,584) Forushande (1,396) Hacksaw Ridge (1,386) Split (1,385)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,138) Legion (7,328) Supernatural (7,214) Arrow (5,431) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,549) Black Sails (3,501) Taboo (3,427) Vikings (3,367) Suits (3,007) Legends of Tomorrow (2,892)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017