Giriş Kayıt
Hannah Duncan

Hannah Duncan


Oyuncu

Hannah Duncan, oyuncu. Desert Dancer (2014), (2016) Kod Adı: Londra (2016), (2014) Onur (2014), (2016) Aşkın Çekimi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ruhların Sonbaharı
2017 Dram Çeşitli 7.0 3,833

Aşkın Çekimi
2016 Komedi Çeşitli 6.8 9,702
2016 Aksiyon Çeşitli 5.9 4,734

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Çeşitli 5.9 108,205

Onur
2014 Biyografi Çeşitli 7.8 41,849
2014 Biyografi Çeşitli 6.0 1,223

Kanunsuzlar
2007 Aksiyon Oyuncu 5.8 11,391
Dizi Altyazıları
Vikings (13,443) Supernatural (5,678) Mr. Robot (5,268) The Big Bang Theory (4,510) Gotham (3,481) Game of Thrones (3,279) Arrow (2,492) The Flash (2,410) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,284) Shameless (2,247)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017