Giriş Kayıt
Hannah Duncan

Hannah Duncan


Oyuncu

Hannah Duncan, oyuncu. Desert Dancer (2014), (2016) Kod Adı: Londra (2016), (2014) Onur (2014), (2016) Aşkın Çekimi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ruhların Sonbaharı
2017 Dram Çeşitli 6.9 6,390

Aşkın Çekimi
2016 Komedi Çeşitli 6.8 12,887
2016 Aksiyon Çeşitli 5.9 5,597

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Çeşitli 5.9 115,404

Onur
2014 Biyografi Çeşitli 7.8 43,784
2014 Biyografi Çeşitli 6.0 1,223

Kanunsuzlar
2007 Aksiyon Oyuncu 5.8 11,391
Film Altyazıları
Rampage (15,330) Ready Player One (10,892) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,718) The Cured (1,518) Blockers (1,238) Den 12. mann (720) Set It Up (547) Black Panther (542) Journey's End (474)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,003) 12 Monkeys (2,971) Into the Badlands (2,712) La casa de papel (2,189) The 100 (1,770) Legion (1,422) Fear the Walking Dead (1,136) The Crossing (1,093) The Expanse (994) Unsolved (980)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018