Giriş Kayıt
Hannah Duncan

Hannah Duncan


Oyuncu

Hannah Duncan, oyuncu. Desert Dancer (2014), (2016) Kod Adı: Londra (2016), (2014) Onur (2014), (2016) Aşkın Çekimi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşkın Çekimi
2016 Komedi Çeşitli 7.0 3,681
2016 Aksiyon Çeşitli 5.9 3,294

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Çeşitli 5.9 100,651

Onur
2014 Biyografi Çeşitli 7.8 39,692
2014 Biyografi Çeşitli 6.0 1,223

Kanunsuzlar
2007 Aksiyon Oyuncu 5.8 11,391
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,749) Kidnap (5,244) The Fate of the Furious (4,217) The Boss Baby (2,954) Contratiempo (2,197) Dangal (2,011) The Great Wall (1,713) Get Out (1,497) The LEGO Batman Movie (1,419) The Shack (1,391)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017