Giriş Kayıt
Hannah Duncan

Hannah Duncan


Oyuncu

Hannah Duncan, oyuncu. Desert Dancer (2014), (2016) Kod Adı: Londra (2016), (2014) Onur (2014), (2016) Aşkın Çekimi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ruhların Sonbaharı
2017 Dram Çeşitli 6.9 5,951

Aşkın Çekimi
2016 Komedi Çeşitli 6.8 12,313
2016 Aksiyon Çeşitli 5.9 5,597

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Çeşitli 5.9 113,973

Onur
2014 Biyografi Çeşitli 7.8 43,233
2014 Biyografi Çeşitli 6.0 1,223

Kanunsuzlar
2007 Aksiyon Oyuncu 5.8 11,391
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,973) Hostiles (3,313) Red Sparrow (2,890) Maze Runner: The Death Cure (2,866) Wildling (2,603) 12 Strong (1,934) The Commuter (1,187) Peter Rabbit (858) A Quiet Place (673) Submergence (604)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,488) The Terror (4,993) The Flash (2,559) Legion (2,529) The Crossing (2,130) Supernatural (1,708) The Big Bang Theory (1,644) Vikings (1,617) Lucifer (1,591) Fear the Walking Dead (1,485)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018