Giriş Kayıt
Hannah Duncan

Hannah Duncan


Oyuncu

Hannah Duncan, oyuncu. Ruhların Sonbaharı (2017), Desert Dancer (2014), (2016) Kod Adı: Londra (2016), (2014) Onur (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ruhların Sonbaharı
2017 Dram Çeşitli 7.0 2,610

Aşkın Çekimi
2016 Komedi Çeşitli 6.8 8,889
2016 Aksiyon Çeşitli 5.9 4,579

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Çeşitli 5.9 106,832

Onur
2014 Biyografi Çeşitli 7.8 41,520
2014 Biyografi Çeşitli 6.0 1,223

Kanunsuzlar
2007 Aksiyon Oyuncu 5.8 11,391
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017