Giriş Kayıt
Hannah Duncan

Hannah Duncan


Oyuncu

Hannah Duncan, oyuncu. Desert Dancer (2014), (2016) Kod Adı: Londra (2016), (2014) Onur (2014), (2016) Aşkın Çekimi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ruhların Sonbaharı
2017 Dram Çeşitli 6.9 5,366

Aşkın Çekimi
2016 Komedi Çeşitli 6.8 11,522
2016 Aksiyon Çeşitli 5.9 5,483

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Çeşitli 5.9 112,059

Onur
2014 Biyografi Çeşitli 7.8 42,702
2014 Biyografi Çeşitli 6.0 1,223

Kanunsuzlar
2007 Aksiyon Oyuncu 5.8 11,391
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018