Giriş Kayıt
Jonathan Yurco

Jonathan Yurco


Dublör, Oyuncu, Özel Efekt

Jonathan Yurco, dublör, oyuncu, Özel efekt. My Blind Brother (2016), (2015) Criminal Activities (2015), (2014) Miss Meadows (2014), (2015) The Funhouse Massacre (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Dublör 4.5 452
2016 Komedi Dublör 6.0 1,901
2016 Aksiyon Oyuncu 5.5 10,969
2016 Dram Oyuncu 6.4 523
2015 Suç Dublör 5.8 6,672

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 72,665
2015 Komedi Dublör 5.3 1,850
2014 Dram Oyuncu 5.3 1,429
2014 Dram Dublör 5.7 5,238
2014 Dram Özel Efekt 6.8 42,723

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Dublör 5.4 11,834
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017