Giriş Kayıt
Jonathan Yurco

Jonathan Yurco


Dublör, Oyuncu, Özel Efekt

Jonathan Yurco, dublör, oyuncu, Özel efekt. My Blind Brother (2016), (2015) Criminal Activities (2015), (2014) Miss Meadows (2014), (2015) The Funhouse Massacre (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Dublör 4.3 220
2016 Aksiyon Oyuncu 5.4 8,720
2016 Komedi Dublör 6.2 785
2015 Suç Dublör 5.8 6,035

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 66,937
2015 Komedi Dublör 5.4 1,397
2014 Dram Oyuncu 5.3 1,429
2014 Dram Dublör 5.7 4,777
2014 Dram Özel Efekt 6.8 40,846

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Dublör 5.4 11,488
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017