Giriş Kayıt
Jonathan Yurco

Jonathan Yurco


Dublör, Oyuncu, Özel Efekt

Jonathan Yurco, dublör, oyuncu, Özel efekt. My Blind Brother (2016), (2017) Little Evil (2017), (2015) Criminal Activities (2015), (2014) Bayan Meadows (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Dublör 5.7 9,830
2017 Aksiyon Dublör    
2016 Gerilim Dublör 4.7 663
2016 Aksiyon Oyuncu 5.5 12,087
2016 Komedi Dublör 6.0 2,294
2016 Dram Oyuncu 6.4 523
2015 Suç Dublör 5.8 6,969

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 75,972
2015 Komedi Dublör 5.3 2,109

Bayan Meadows
2014 Dram Dublör 5.7 5,541
2014 Dram Oyuncu 5.3 1,429
2014 Dram Özel Efekt 6.8 43,951

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Dublör 5.4 12,133
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017