Giriş Kayıt
Jonathan Yurco

Jonathan Yurco


Dublör, Oyuncu, Özel Efekt

Jonathan Yurco, dublör, oyuncu, Özel efekt. My Blind Brother (2016), (2017) Little Evil (2017), (2015) Criminal Activities (2015), (2014) Miss Meadows (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Dublör 5.7 7,193
2016 Gerilim Dublör 4.5 452
2016 Komedi Dublör 6.0 2,145
2016 Aksiyon Oyuncu 5.5 11,708
2016 Dram Oyuncu 6.4 523
2015 Suç Dublör 5.8 6,826

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 74,545
2015 Komedi Dublör 5.3 1,948
2014 Dram Oyuncu 5.3 1,429
2014 Dram Dublör 5.7 5,295
2014 Dram Özel Efekt 6.8 43,348

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Dublör 5.4 12,014
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017