Giriş Kayıt
Jonathan Yurco

Jonathan Yurco


Dublör, Oyuncu, Özel Efekt

Jonathan Yurco, dublör, oyuncu, Özel efekt. My Blind Brother (2016), (2015) Criminal Activities (2015), (2014) Miss Meadows (2014), (2015) The Funhouse Massacre (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Dublör 4.5 425
2016 Aksiyon Oyuncu 5.4 9,656
2016 Komedi Dublör 6.0 1,400
2015 Suç Dublör 5.8 6,240

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 68,958
2015 Komedi Dublör 5.3 1,523
2014 Dram Oyuncu 5.3 1,429
2014 Dram Dublör 5.7 5,048
2014 Dram Özel Efekt 6.8 41,587

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Dublör 5.4 11,678
Dizi Altyazıları
The Flash (4,920) Black Sails (4,416) Into the Badlands (3,806) Iron Fist (2,731) Vikings (1,826) Legion (1,553) Game of Thrones (1,346) Billions (1,339) Arrow (1,301) The 100 (1,235)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017