Giriş Kayıt
Jonathan Yurco

Jonathan Yurco


Dublör, Oyuncu, Özel Efekt

Jonathan Yurco, dublör, oyuncu, Özel efekt. My Blind Brother (2016), (2017) Little Evil (2017), (2015) Criminal Activities (2015), (2014) Bayan Meadows (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör 5.1 3,405
2017 Komedi Dublör 5.7 12,348
2016 Gerilim Dublör 4.7 663
2016 Aksiyon Oyuncu 5.5 14,133
2016 Komedi Dublör 6.0 2,294
2016 Dram Oyuncu 6.4 523
2015 Suç Dublör 5.8 7,136

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 79,229
2015 Komedi Dublör 5.3 2,109

Bayan Meadows
2014 Dram Dublör 5.7 5,829
2014 Dram Oyuncu 5.3 1,429

Karar Günü
2014 Dram Özel Efekt 6.8 45,504

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Dublör 5.4 12,133
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,334) Den of Thieves (3,085) Hostiles (2,905) 12 Strong (2,729) Maze Runner: The Death Cure (2,664) Winchester (2,076) Submergence (1,636) Peter Rabbit (1,575) The Commuter (1,281) Wildling (970)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,055) Supernatural (4,013) The Flash (3,653) The Terror (3,491) Legion (3,200) The Big Bang Theory (2,352) The Crossing (2,054) Gotham (1,997) The Expanse (1,960) Arrow (1,797)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018