Giriş Kayıt
Jonathan Yurco

Jonathan Yurco


Dublör, Oyuncu, Özel Efekt

Jonathan Yurco, dublör, oyuncu, Özel efekt. My Blind Brother (2016), (2015) Criminal Activities (2015), (2014) Miss Meadows (2014), (2015) The Funhouse Massacre (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Dublör 4.5 398
2016 Aksiyon Oyuncu 5.4 9,298
2016 Komedi Dublör 6.1 1,250
2015 Suç Dublör 5.8 6,158

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 68,206
2015 Komedi Dublör 5.3 1,501
2014 Dram Oyuncu 5.3 1,429
2014 Dram Dublör 5.7 4,777
2014 Dram Özel Efekt 6.8 41,363

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Dublör 5.4 11,488
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,530) Legion (10,164) The 100 (8,119) Arrow (7,335) The Flash (6,252) Taboo (6,053) The Big Bang Theory (5,852) Black Sails (5,253) Suits (4,133) Vikings (4,107)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017