Giriş Kayıt
Jonathan Yurco

Jonathan Yurco


Dublör, Oyuncu, Özel Efekt

Jonathan Yurco, dublör, oyuncu, Özel efekt. My Blind Brother (2016), (2015) Criminal Activities (2015), (2014) Miss Meadows (2014), (2015) The Funhouse Massacre (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Dublör 4.5 452
2016 Komedi Dublör 6.0 1,583
2016 Aksiyon Oyuncu 5.4 10,146
2015 Suç Dublör 5.8 6,408

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 70,132
2015 Komedi Dublör 5.3 1,653
2014 Dram Oyuncu 5.3 1,429
2014 Dram Dublör 5.7 5,048
2014 Dram Özel Efekt 6.8 41,856

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Dublör 5.4 11,763
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017