Giriş Kayıt
MacKenzie Fallon

MacKenzie Fallon


Kostümcü, Kameraman, Sanat Yönetmeni

MacKenzie Fallon, kostümcü, kameraman, sanat yönetmeni. Zero Hour (2013), (2011) Şirinler (2011), (2014) Intelligence (2014), (2011) Justin Bieber: Asla Asla Deme (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Çeşitli    
2018 Biyografi Çeşitli    
2014 Aksiyon Çeşitli 7.0 17,523
2014 Komedi Çeşitli 7.0 4,942

Çatlak Film
2013 Komedi Çeşitli 4.3 87,385
2013 Dram Çeşitli 6.4 4,767

Neredeyse Mükemmel
2012 Komedi Çeşitli 5.8 13,161

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 101,676
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 4.9 62

Şirinler
2011 Animasyon Çeşitli 5.5 73,283
2011 Biyografi Çeşitli 7.4 12,495

Justin Bieber: Asla Asla Deme
2011 Belgesel Çeşitli 1.6 74,425

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
6.1 136,119
2009 Suç Çeşitli 8.3 57,531

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 163,429

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 43,609
2009 Dram Çeşitli 8.3 7,537

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 426,416

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Kostüm Bölümü 5.7 40,523
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018