Giriş Kayıt
MacKenzie Fallon

MacKenzie Fallon


Kostümcü, Kameraman, Sanat Yönetmeni

MacKenzie Fallon, kostümcü, kameraman, sanat yönetmeni. Zero Hour (2013), (2011) Şirinler (2011), (2014) Intelligence (2014), (2011) Justin Bieber: Asla Asla Deme (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Çeşitli 7.0 17,015
2014 Komedi Çeşitli 7.0 4,942

Çatlak Film
2013 Komedi Çeşitli 4.3 83,631
2013 Dram Çeşitli 6.4 4,767

Neredeyse Mükemmel
2012 Komedi Çeşitli 5.8 12,527

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 98,685
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 4.9 62

Şirinler
2011 Animasyon Çeşitli 5.5 70,210
2011 Dram Çeşitli    

Justin Bieber: Asla Asla Deme
2011 Belgesel Çeşitli 1.6 74,425

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
6.1 130,668
2009 Suç Çeşitli 8.3 54,188

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 157,829

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 42,667
2009 Dram Çeşitli 8.3 7,505

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 406,256

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Kostüm Bölümü 5.7 39,061
Film Altyazıları
Kidnap (4,606) T2 Trainspotting (4,595) Beauty and the Beast (3,181) Contratiempo (1,700) The Fate of the Furious (1,637) Redivider (1,417) Dangal (1,278) The Boss Baby (1,186) The Great Wall (1,072) Get Out (933)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,875) Better Call Saul (6,642) American Gods (6,392) Lucifer (4,706) Twin Peaks (4,447) Into the Badlands (3,850) Supernatural (3,610) Gotham (3,463) Fargo (2,901) 12 Monkeys (2,868)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017