Giriş Kayıt
MacKenzie Fallon

MacKenzie Fallon


Kostümcü, Kameraman, Sanat Yönetmeni

MacKenzie Fallon, kostümcü, kameraman, sanat yönetmeni. Zero Hour (2013), Paterno (2018), (2011) Şirinler (2011), (2014) Intelligence (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Çeşitli 7.0 637
2018 Biyografi Çeşitli    
2014 Aksiyon Çeşitli 7.0 17,540
2014 Komedi Çeşitli 7.0 4,942

Çatlak Film
2013 Komedi Çeşitli 4.3 88,038
2013 Dram Çeşitli 6.4 4,767

Neredeyse Mükemmel
2012 Komedi Çeşitli 5.8 13,161

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 102,239
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 4.9 62

Şirinler
2011 Animasyon Çeşitli 5.5 73,845
2011 Biyografi Çeşitli 7.4 12,495

Justin Bieber: Asla Asla Deme
2011 Belgesel Çeşitli 1.6 74,425

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
6.1 137,145
2009 Suç Çeşitli 8.3 58,191

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 164,431

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 43,788
2009 Dram Çeşitli 8.3 7,537

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 430,129

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Kostüm Bölümü 5.7 40,761
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,871) Hostiles (2,932) Den of Thieves (2,892) Maze Runner: The Death Cure (2,375) 12 Strong (2,257) Wildling (1,811) Peter Rabbit (1,154) The Commuter (1,118) Submergence (1,080) Winchester (1,041)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,122) The Terror (3,644) The Flash (3,015) Legion (2,913) The Crossing (2,359) Supernatural (2,176) The Expanse (1,487) Vikings (1,477) The Big Bang Theory (1,299) Fear the Walking Dead (1,072)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018