Giriş Kayıt
MacKenzie Fallon

MacKenzie Fallon


Kostümcü, Kameraman, Sanat Yönetmeni

MacKenzie Fallon, kostümcü, kameraman, sanat yönetmeni. Zero Hour (2013), (2011) Şirinler (2011), (2014) Intelligence (2014), (2011) Justin Bieber: Asla Asla Deme (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Çeşitli    
2014 Aksiyon Çeşitli 7.0 17,214
2014 Komedi Çeşitli 7.0 4,942

Çatlak Film
2013 Komedi Çeşitli 4.3 84,922
2013 Dram Çeşitli 6.4 4,767

Neredeyse Mükemmel
2012 Komedi Çeşitli 5.8 13,000

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 99,894
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 4.9 62

Şirinler
2011 Animasyon Çeşitli 5.5 71,433
2011 Dram Çeşitli    

Justin Bieber: Asla Asla Deme
2011 Belgesel Çeşitli 1.6 74,425

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
6.1 132,551
2009 Suç Çeşitli 8.3 55,304

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 159,752

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 43,051
2009 Dram Çeşitli 8.3 7,537

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 414,455

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Kostüm Bölümü 5.7 39,432
Film Altyazıları
Baywatch (14,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,620) Security (2,934) Dunkirk (2,383) Dangal (2,350) Lady Macbeth (2,134) 6 Days (1,904) Wakefield (1,739) King Arthur: Legend of the Sword (1,477) Alien: Covenant (1,162)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,422) The Defenders (8,441) Rick and Morty (3,314) Suits (1,990) The Strain (1,948) Mr. Mercedes (1,687) The Sinner (1,676) Fargo (1,189) Breaking Bad (1,115) The Mist (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017