Giriş Kayıt
Nick Carew

Nick Carew


Editör, Yapımcı

Nick Carew, editör, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Editör 5.3 186
2015 Belgesel 7.4 45
2014 Dram Editör 5.3 567
2013 Belgesel Yapımcı 8.9 3,717
2013 Komedi Editör 7.3 17
2009 Komedi Editör 6.7 154
2007 Gerilim Editör 5.1 257
Film Altyazıları
Black Panther (3,137) Cargo (2,531) Red Sparrow (2,504) Ready Player One (2,208) True Crimes (2,019) Game Night (1,819) Deadpool (1,381) Avengers: Infinity War (1,039) Annihilation (979) Den of Thieves (966)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,952) Supernatural (6,934) La casa de papel (4,915) Gotham (3,630) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,521) Arrow (3,505) The 100 (3,293) 13 Reasons Why (3,122) The Flash (2,627) Lucifer (2,184)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018