Giriş Kayıt
Helen Shang

Helen Shang


Senarist

Helen Shang, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Kısa Metraj Senarist 8.2 17
2013 Suç Çeşitli 8.6 174,721
2011 Suç Çeşitli 7.1 12,524
2011 Aksiyon Çeşitli 7.8 7,286
2010 Aksiyon Senarist 7.4 52,185
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,421) Kidnap (4,679) The Fate of the Furious (4,079) The Boss Baby (2,839) Contratiempo (2,030) Dangal (1,855) The Great Wall (1,595) Get Out (1,401) The LEGO Batman Movie (1,370) The Shack (1,174)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,896) American Gods (6,339) Fargo (5,004) Lucifer (4,992) Into the Badlands (3,163) The 100 (3,061) Arrow (2,703) Twin Peaks (2,648) 12 Monkeys (2,006) The Flash (1,980)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017