Giriş Kayıt
Helen Shang

Helen Shang


Senarist

Helen Shang, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Kısa Metraj Senarist 8.2 17
2013 Suç Çeşitli 8.6 173,459
2011 Suç Çeşitli 7.1 12,456
2011 Aksiyon Çeşitli 7.8 7,286
2010 Aksiyon Senarist 7.4 51,746
Film Altyazıları
Gold (7,493) Rings (5,304) Logan (3,515) La La Land (2,236) Split (1,865) The Age of Shadows (1,841) Zashchitniki (1,709) Get Out (1,709) The Great Wall (1,666) A United Kingdom (1,438)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017