Giriş Kayıt
Helen Shang

Helen Shang


Senarist

Helen Shang, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Kısa Metraj Senarist 8.2 17
2013 Suç Çeşitli 8.6 189,594
2011 Suç Çeşitli 7.1 13,171
2011 Aksiyon Çeşitli 7.8 7,286
2010 Aksiyon Senarist 7.4 57,175
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018