Giriş Kayıt
Ron Jancula

Ron Jancula


Sanat Bölümü, Oyuncu

Ron Jancula, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Oyuncu 8.1 17,835
2009 Komedi Sanat Bölümü 4.5 4,994
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.5 24,868
2005 Komedi Sanat Bölümü    
2002 Komedi Sanat Bölümü    
Film Altyazıları
Rogue One (6,851) Resident Evil: The Final Chapter (4,555) Brimstone (3,373) Assassin's Creed (2,840) Split (2,705) The Great Wall (1,638) The Institute (1,477) Paterson (1,474) Passengers (1,158) Collateral Beauty (1,053)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,468) Legion (4,985) Into the Badlands (3,435) Arrow (2,860) Black Sails (2,474) Legends of Tomorrow (1,987) Vikings (1,883) 24: Legacy (1,823) Iron Fist (1,670) Game of Thrones (1,646)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017