Giriş Kayıt
Ron Jancula

Ron Jancula


Sanat Bölümü, Oyuncu

Ron Jancula, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,092
2009 Komedi Sanat Bölümü 4.6 5,050
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.5 26,287
2005 Komedi Sanat Bölümü 7.4 1,608
2002 Komedi Sanat Bölümü    
Dizi Altyazıları
Vikings (18,098) Shameless (7,572) Black Mirror (7,060) The Flash (4,787) The Big Bang Theory (2,946) Supernatural (2,902) Star Trek: Discovery (2,544) The Blacklist (1,554) Bron/Broen (1,263) Stranger Things (1,250)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018