Giriş Kayıt
Martina Juncadella

Martina Juncadella


Oyuncu

Martina Juncadella, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.0 41
2013 Oyuncu 5.8 68
2011 Dram Oyuncu 5.3 284

Kapıları, Pencereleri Açalım
2011 Dram Oyuncu 6.1 482

Uyanış
2007 Dram Oyuncu 6.5 231
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018