Giriş Kayıt
Alain Nadro

Alain Nadro


Oyuncu

Alain Nadro, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.9 186

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Oyuncu
Çeşitli
5.6 72,784
2010 Aksiyon Oyuncu 4.3 240
2010 Aksiyon Oyuncu 4.7 314
2010 Komedi Oyuncu 5.8 1,262
2008 Dram Oyuncu 5.3 121
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017