Giriş Kayıt
Aya Cash

Aya Cash (36)


Oyuncu

Aya Rachel Cash, 12 Temmuz 1982 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu. You're the Worst (2014), Easy (2016), Game Over, Man! (2018), Sleepwalk with Me (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Aya Rachel Cash
Doğum Tarihi: 12 Temmuz 1982
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Burcu: Yengeç
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 36 Komedi Oyuncu 5.3 257
2018 36 Aksiyon Oyuncu 5.4 16,712
2017 35 Komedi Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 6.8 6,519
2014 Komedi Oyuncu 8.2 18,925
2014 32 Komedi Oyuncu 4.6 469
2013 31 Dram Oyuncu 7.4 123,406

Para Avcısı
2013 31 Biyografi Oyuncu 8.2 961,507
2013 Komedi Oyuncu 5.6 1,157
2013 31 Oyuncu 4.5 364
2012 Komedi Oyuncu 5.9 17

Haber Stüdyosu
2012 Dram Oyuncu 8.6 91,782
2012 30 Komedi Oyuncu 6.8 10,325

İhanetler ve Skandallar
2011 29 Komedi Oyuncu 5.9 11,336
2011 Komedi Oyuncu 7.4 1,739

Düşlerin Donduğu Kış
2009 27 Suç Oyuncu 4.8 603

Şantaj
2008 26 Suç Oyuncu 6.1 35,343
2005 23 Komedi 7.1 67
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018